Dziewczyny witam was serdecznie 
miło mi, że mnie odwiedzacie i piszecie

.
Wstawię jeszcze to co mi zostało z zaplanowanych z 4 października, bo ja coś ostatnio mam problemy, albo forum albo image...k mi odmawia posłuszeństwa. Zaraz Wam odpowiem OK.
c.d. zdjęć z 4 października ( oczywiście nie wszystkie część zostaje na zimę ha,ha. )
Pastella, hura wreście zdjęcie przeszło
Wiecie, że to ta sama cały czas, ta która miała około 30 kwiatków. Ona jeszcze kwitnie i ma ze trzy pączki !!
Teraz takie tam ogólne spojrzenia na kwiatuszki.
Cesar, nareście to zdjęcie przeszło.
Aga,

piękna jest księżniczka Sofia u Gosi. Mnie bardzo czaruje kwiatuszkami. Dlaczego Sophia R idzie do ludzi - mam ja 4 lata co roku czekałam, że się poprawi, bo też tak jak Wy widziałam na forum piękne jej zdjęcie. Róża w miarę zdrowa, ale za mało ma kwiatów. Może stanowisko jej nie odpowiada, nie wiem. Uważam, że są inne lepsze róże w tym kolorze.
Queen of Sweden i Amber Queen, Aga będziesz zadowolona. Tylko kupuj dobrze szczepione , bo to sukces ładnych róź, a nie jakieś tam cuda....
Beidermeier, kapryśnica, ale pokazała łaskawie swoje kwiatuchy, grubiutkie i papuśne..
Witaj Dorotko, 
no właśnie chodzi o to powtarzanie kwitnienia i ilość kwiatów. Staram się pozbywać róż, które długo każą mi czekać na kwiaty. Jest jeden wyjątek wiesz która... Eden Rose, no na nią poczekam. Kwitła mi pierwszy rok ale kwiaty marzenie.
Witaj Aniu,

dziękuję Ci za opinię o moich zdjęciach, naprawdę tak uważasz. Wiesz po tym co na początku czerwca pisał mi jeden pan, to ja myślałam, że to naprawdę zależ od aparacika.
Pastella, się spisała na szóstkę, dwie następne jej pozazdrościły i też maja pędy owszem, owszem. Będą na zdjęciach z następnych dni.
Aniu chciał czy nie chciał będziemy ją oglądać całą zimę.
Jule, 
jak Ty namówisz sąsiadkę, żeby ci oddała różę, to ja nie wiem
Jula kup sobie Pastelle i nie marudź.
Aga, za mało wiem, ale to Ty wiesz już sama najlepiej dlaczego Ci tak nie rośnie. Moja paskuda jak nie rosła to od razu wiedziałem dlaczego jest najsłabsza z trzech jakie posiadam. Źle szczepiona i tyle. Wszystkie moje jednakowo karmione i podlewane. ( Aga zabrakło mi już uśmieszków bo mogę tylko 15 , następnym razem masz jak w banku dodatkowe - Ok )