Cudowne kwiatuszki przybyły do Twego domu w czasie kiedy mnie u Ciebie nie było . Kaktusiki wspaniałe a przedszkole fiołkowe
bardzo dobrze się zapowiada . Zroślicha bardzo piękna - podoba mi się a szczawik prześliczny . Oby tak dalej a roślinki
zajmą Ci całe mieszkanie
Sansewieria jest prześliczna, może i ja będę mieć taką
Stokrotkaniu nie dziwię się, że wyrzuciłaś cześć fiołków, bo fiołkoza fiołkozą, ale trzeba uważać, żeby nie dostać fioła prawdziwego
Wiktoria_W ja też się bałam dotknąć, ale ktoś musiał je rozdzielić.. kociara już zajęły, dzisiaj muszę pokombinować trochę nowego miejsca. rapunzel dokładnie, tym bardziej, że niektóre mi tak obrodziły, że miałam po cztery sadzonki jednego koloru, to po co mi to, a nie miałam sił, żeby sadzić na wymianę. nowika jak zrodzą potomstwo to chętnie się podzielę. kohleria miło Cię widzieć w moim wątku. Szara pleśń piszesz, to co przelałaś je ?
Aniu ogromniasta paczuchę musiał do ciebie przytargać listonosz.
Fiołeczki pięknie się prezentują w nowych domkach. Trzymam kciuki za skrętniczki. Mam nadzieję, że niedługo zaszczyca cię kwitnieniem. Bo nie trzeba zbyt długo czekać, żeby zakwitły choć jednym kwiatem.
Ale sanswiera po prostu powaliła mnie na kolana. Jest boska.
Aniu dbaj o nią chuchaj i dmuchaj niech szybciutko rośnie. Bo ja już ustawiam się w kolejce po nią.