Pod gruszą...
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pod gruszą...
Nie było mnie a tutaj takie zmiany, cienisty zakątek superaśny i widzę obudziła się choroba żurawkowa 

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ależ piękny i klimatyczny zakątek .
Ławeczka rewelacyjna i te krążki prowadzące do niej ....
Ławeczka rewelacyjna i te krążki prowadzące do niej ....

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Joasiu ja też byłam w Chorzowie i nawet kupiłam sobie taką samą brunere
Zachorowałaś na piękna chorobę. Ja też bardzo lubię żurawki i nawet kilka przytargałam ze wspomnianego Chorzowa.
Zainteresowały mnie Twoje krążki, bo moje drewniane rozsypały się i muszę je wymienić

Zachorowałaś na piękna chorobę. Ja też bardzo lubię żurawki i nawet kilka przytargałam ze wspomnianego Chorzowa.
Zainteresowały mnie Twoje krążki, bo moje drewniane rozsypały się i muszę je wymienić

- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:

No i te motyle fotki

Agatko
zapraszam. Ławeczka czeka na poduszki, żeby było jeszcze wygodniej, muszę tylko jakieś wypatrzeć 
Motyle pokochały nasze rozchodniki i ...gruszki spadające z drzewa

Motyle pokochały nasze rozchodniki i ...gruszki spadające z drzewa

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Super pomysł z tymi krążkami - odgapiam. Wpasowały się idealnie. Aż chciałoby się przysiąść w cieniu a jeszcze jak się roślinki porozrastają - bomba 

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Witaj Asiu
Muszę przyznać że zakątek wygląda uroczo miałaś świetny pomysł
Muszę przyznać że zakątek wygląda uroczo miałaś świetny pomysł

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;

Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Pięknie,pięknie,pięknie ,naprawdę super wyszedł ci ten zakątek.Teraz to nic nie będziesz w ogródku robić tylko tam siedzieć.
Motylki wiedzą gdzie przysiaść,u mnie na rozchodniku to tylko kilkanaście pszczół naraz przesiaduje,ale motylków brak.
Motylki wiedzą gdzie przysiaść,u mnie na rozchodniku to tylko kilkanaście pszczół naraz przesiaduje,ale motylków brak.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
Jagusiu
krążki znalazłam w necie, jak coś, to mogę wysłać namiary na pw 
Na razie rzeczywiście zakątek trochę łysy, ale mam nadzieje, że w przyszłym roku będzie już ładniej. Posadziłam tam też sporo narcyzów, puszkinię, cebulicę i cieniolubne byliny. Teraz byle do wiosny
Asiu
cieszę się, że Ci się podoba
Dla mnie najważniejsze, że wcześniejsza "dżungla" się ucywilizowała i nie straszy brzydotą
Sen z powiek spędza mi jeszcze ujęcie wody, które jest obok, taka wystająca rurka z kranem, muszę coś wymyślić, żeby nie szpeciła
Jowcia
jeszcze dużo wody upłynie, zanim będę tam mogła posiedzieć z czystym sumieniem. Na razie roboty mamy jeszcze mnóstwo, ale już siedzieliśmy sobie chwilkę pijąc herbatę
Latem motyli było mnie, teraz jest ich mnóstwo i cieszą oczy
Osterku
właśnie takie miałam zamierzenie, żeby zlikwidować brzydkie krzaczowisko, a przy okazji móc się schować w cieniu
Jeszcze myślałam o jakiś latarenkach, poduszkach, żeby było przytulniej, ale to pewnie w przyszłym roku 
Przed domkiem

Na razie rzeczywiście zakątek trochę łysy, ale mam nadzieje, że w przyszłym roku będzie już ładniej. Posadziłam tam też sporo narcyzów, puszkinię, cebulicę i cieniolubne byliny. Teraz byle do wiosny

Asiu

Jowcia

Osterku

Przed domkiem

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu zaniemówiłam z wrażenia jak zobaczyłam ten zakątek, wprost cudownie będzie siedzieć na tej ławeczce w upalne dni, byleby komarów nie było za dużo.
Po forum rozsiewają się przeróżne choroby zakaźne i widzę że Ciebie dopadła żurawkomania,
Piękne tworzysz sobie miejsce wypoczynku. I pod stodołą zmiany, a w koło domu to już ślicznie wygląda.

Po forum rozsiewają się przeróżne choroby zakaźne i widzę że Ciebie dopadła żurawkomania,

Piękne tworzysz sobie miejsce wypoczynku. I pod stodołą zmiany, a w koło domu to już ślicznie wygląda.

- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Ktoś inny to pewnie by wyciął wszystkie krzaki i drzewa a Ty stworzyłaś piękny zakątek a z tą rurką to nie wiem może drewniana studnia znaczy się jej imitacja .Zabudować w postaci studni a kranik niech sobie wystaje ze ścianki boku żeby było ujęcie to mój taki pomysł może dziewczyny coś innego ci podpowiedzą 

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.

ale pięknieje Twoje miejsce
cienisty zakątek jest nie do poznania, cudownie go odmieniłaś:)
jestem pod wielkim wrażeniem wszystkim dokonanych prac

cienisty zakątek jest nie do poznania, cudownie go odmieniłaś:)
jestem pod wielkim wrażeniem wszystkim dokonanych prac