Mój pierwszy storczyk
Re: Mój pierwszy storczyk
Mirku wg mnie Brassia pachnie bardzo delikatnie ale pachnie:)
Mirku a tak się na początku broniłeś...nieładnie, wpadłeś tak jak my wszyscy tzn. wyciągamy łapki po każdego storczyka, bo przecież na jeszcze jednego zawsze się znajdzie miejsce - prawda?
Brassia cudowna

Brassia cudowna

Pozdrawiam Karolcia ;)
Storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=46747
Kaktusy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=30&t=46742
Storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=46747
Kaktusy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=30&t=46742
Mireczku parapecik super Vandzia zdecydowanie by się przydała
Zazdroszczę Żonki
dlaczego mój mąż nie może mieć ze mną wspólnej pasji
Brassia śliczna

Zazdroszczę Żonki

Brassia śliczna

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Piękne i zadbane kwiatki niech dobrze rosną 

Życzę, by Vanda szybko zawitała na twoim parapecie, warte są tego 

Mirku wpadłam do Twojego wątku i już tu chyba zagoszczę
Masz cudowne kwiaty.Ja może kiedyś też założę swój watek ale na razie czekam na swój własny pędzik i musze walczyć z choroba paru podopiecznych .Jak mi sie uda to wtedy pokażę z czym walczyłam 

Pozdrawiam Beata
- Mireczek1965
- 200p
- Od: 3 sie 2011, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kurcze długo mnie nie było w wątku. Wszystkich, którzy wpisali się w moim wątku przepraszam za milczenie, ale ważne sprawy rodzinne wzięły górę nad moja pasją związana z hodowlą storczyków.
W takim razie Kochani zaczynamy po dłuższej przerwie:
rysia13, duduś327,nina1611 dziękuję za komplementy. Brassię faktycznie otrzymałem ta najbardziej urodziwą, pięknie kwitnie. Oby Wasze słowa się spełniły i mój parapet zasiedliły nowe storczyki. Żal mi tylko będzie jak przekwitną.
Filigranowa27, Patrycjo masz rację Brassia delikatnie pachnie, byłem lekko zakatarzony więc może dlatego nie czułem.
-Maroka-, zgadzam się z Tobą, nawet jakby już nie było miejsca na następnego stroczyka to i tak każdego przygarnę, jakiś kącik dla niego wygospodaruję.
Venus9, kasialb1 również uważam, że jakaś skromniutka mała Vandzia pasowałaby do tej rodzinki storczyków, mam nawet pomysł na jej ekspozycję, jednak pokaże go już na zdjęciach jak będę posiadał Vandzię.
Kasik staram się oddać moim kwiatkom jak najwięcej serca, dbam o nie, a one odwdzięczają mi się swoim pięknem.
Amator97 dziękuję, miło jest usłyszeć takie słowa z ust fachowca. Mój trud nie idzie na marne.
W takim razie Kochani zaczynamy po dłuższej przerwie:
rysia13, duduś327,nina1611 dziękuję za komplementy. Brassię faktycznie otrzymałem ta najbardziej urodziwą, pięknie kwitnie. Oby Wasze słowa się spełniły i mój parapet zasiedliły nowe storczyki. Żal mi tylko będzie jak przekwitną.
Filigranowa27, Patrycjo masz rację Brassia delikatnie pachnie, byłem lekko zakatarzony więc może dlatego nie czułem.
-Maroka-, zgadzam się z Tobą, nawet jakby już nie było miejsca na następnego stroczyka to i tak każdego przygarnę, jakiś kącik dla niego wygospodaruję.
Venus9, kasialb1 również uważam, że jakaś skromniutka mała Vandzia pasowałaby do tej rodzinki storczyków, mam nawet pomysł na jej ekspozycję, jednak pokaże go już na zdjęciach jak będę posiadał Vandzię.
Kasik staram się oddać moim kwiatkom jak najwięcej serca, dbam o nie, a one odwdzięczają mi się swoim pięknem.
Amator97 dziękuję, miło jest usłyszeć takie słowa z ust fachowca. Mój trud nie idzie na marne.
- Mireczek1965
- 200p
Becia, miło Cię gościć w moim wątku. Dziękuję za komplementy i zapraszam jak najczęściej. Chyba wyrażę wolę wszystkich storczykomaniaków jeżeli napiszę, że z niecierpliwością czekamy na założenie przez Ciebie własnego wątku.
Powodzenia w ratowaniu Twoich storczyków. I tu doradzam założenie wątku. W tym dziale są prawdziwi fachowcy jeżeli chodzi o hodowlę storczyków, którzy na pewno chętnie doradzą jak wyleczyć Twoich podopiecznych.

Powodzenia w ratowaniu Twoich storczyków. I tu doradzam założenie wątku. W tym dziale są prawdziwi fachowcy jeżeli chodzi o hodowlę storczyków, którzy na pewno chętnie doradzą jak wyleczyć Twoich podopiecznych.
- Nikitka
- 200p
- Od: 27 lip 2010, o 16:30
A jak tam Twój alkoholik? Dawno nie pokazywałeś młodzieńca, jak rośnie 

- Mireczek1965
- 200p
Alkoholik rośnie na potęgę. Zacząłem palić w piecu, w domu jest cieplutko i miło. Ciepło wzmaga działanie koniaczku, wiadomo wydzielają się smakowite opary, a maluchowi w to graj.
Jeszcze parę miesięcy i w kieliszku zrobi się ciasno.

- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
to czekamy na zdjęcia maluszka

- Mireczek1965
- 200p
Obiecuję dzisiaj wykonać i zamieścić w wątku. 

- Nikitka
- 200p
- Od: 27 lip 2010, o 16:30
Do czego to doszło, żeby człowiek musiał się o wszystko sam dopominać. Oj, nieładnie z Twojej strony ;:78 

- Mireczek1965
- 200p
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
w końcu 
piękny maluszek! i jaki już duży
widać fachową opiekę i oczywiście kieliszek mu służy 

piękny maluszek! i jaki już duży