Śliczne rzeczy się tu u Ciebie dzieją.
Cattleya ma uroczy kolor. Gratuluję rośliny

Pozdrawiam

dziwię się tylko, dlaczego Ty jeszcze tam nie dotarłaś...Masz przecież tak blisko
  dziwię się tylko, dlaczego Ty jeszcze tam nie dotarłaś...Masz przecież tak blisko   

jak tylko przesadzę, którąś z Cattleyek to będę
  jak tylko przesadzę, którąś z Cattleyek to będę 
  Póki co stoją w innych pokojach, ale trzeba będzie je razem
 Póki co stoją w innych pokojach, ale trzeba będzie je razem 

Oto nowe nabytki:
  Oto nowe nabytki: 

Taki tygrysek. Taką samą znalazłam również na przecenie. W zasadzie nie wiem dlaczego ona tam wylądowała. Czasami sprzedaje się okazy w wiele gorszym stanie. Kupiłam oczywiście tą tańszą (tyle co M).
  Taki tygrysek. Taką samą znalazłam również na przecenie. W zasadzie nie wiem dlaczego ona tam wylądowała. Czasami sprzedaje się okazy w wiele gorszym stanie. Kupiłam oczywiście tą tańszą (tyle co M). 

ostatnie nowości przepiękne
 ostatnie nowości przepiękne 

Wiesz jak tak czytam o niej na forum to wyciągnęłam wniosek, że połowa sukcesu to korzonki. Jeśli jeszcze dojdą dobre warunki to sukces murowany. Jeśli nie ma korzeni to w super warunkach i tak dużo ich ginie
 Wiesz jak tak czytam o niej na forum to wyciągnęłam wniosek, że połowa sukcesu to korzonki. Jeśli jeszcze dojdą dobre warunki to sukces murowany. Jeśli nie ma korzeni to w super warunkach i tak dużo ich ginie  To tylko moje spostrzeżenia
 To tylko moje spostrzeżenia  

i miltonia też ładna, mimo usychających kwiatuszków, widać jak kiedyś będzie kwitła, czyli zakup nie do końca w ciemno
  i miltonia też ładna, mimo usychających kwiatuszków, widać jak kiedyś będzie kwitła, czyli zakup nie do końca w ciemno   Oby jak najszybciej przyzwyczaiła się do nowych warunków i odwdzięczyła ci się za opiekę ponownym pięknym kwitnieniem!
  Oby jak najszybciej przyzwyczaiła się do nowych warunków i odwdzięczyła ci się za opiekę ponownym pięknym kwitnieniem!

Bardzo ładna ta Cambria, przwdziwy tygrys! Czy ona pachnie?
 Bardzo ładna ta Cambria, przwdziwy tygrys! Czy ona pachnie? .
 .