chyba że na Mazury się wybierasz
 chyba że na Mazury się wybierasz  to w drodze powrotnej możesz zajechać i zobaczyć
 to w drodze powrotnej możesz zajechać i zobaczyć 
Celinko, ja ostatnio z kwiatkami całkiem odpuściłam sobie i efekt widać, bidula hoyeczka
 wiosna/lato i mam masę innych zajęć, także na kwiaty po prostu nie starcza czasu. Także, choć serducho boli że tak zaniedbuję.. trudno. Czasem priorytety ustawiają się same, niezależnie od nas. Choć.. wychodzi na to że leniuch jestem bo za nic nie potrafię zrezygnować ze spania do 8-9 ;)
 wiosna/lato i mam masę innych zajęć, także na kwiaty po prostu nie starcza czasu. Także, choć serducho boli że tak zaniedbuję.. trudno. Czasem priorytety ustawiają się same, niezależnie od nas. Choć.. wychodzi na to że leniuch jestem bo za nic nie potrafię zrezygnować ze spania do 8-9 ;)     
 Elu droga, te trzykrotki z dworu znów na reanimacji. Głupie kury zeskubały im wszystkie liście
 nie upilnowałam a tym najwyraźniej bardzo musiały smakować. Wiem, że tą zieloną trzykrotką to można żółwie i inne zwierzątka roślinożerne karmić, ale widać i kolorowe wcale nie szkodzą. Kury degustatorki eksperymentatorki ;) żyją i mają się świetnie
 nie upilnowałam a tym najwyraźniej bardzo musiały smakować. Wiem, że tą zieloną trzykrotką to można żółwie i inne zwierzątka roślinożerne karmić, ale widać i kolorowe wcale nie szkodzą. Kury degustatorki eksperymentatorki ;) żyją i mają się świetnie;)

Pięknie masz i kolorowo.
  Pięknie masz i kolorowo.   
  pokaźnych rozmiarów.
  pokaźnych rozmiarów.