Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kwiatki
Widzę Bogusiu, że ty też zaszalałaś na zakupach, a ja byłam W OBI łopaty nie kupiłam ale kwiatki tak kupiłam tawułki, mam w ogrodzie bardzo stare i jakoś marnie mi kwitły, więc wymienię na nowe kupiłam czerwoną i różową. Słyszałam ,że się umawiacie na kawę może i ja bym się załapała -jak się ociepli to na kole podjadę. Pozdrawiam Halina.
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- bogusia177

- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusia to ty mosz isto ta zogródka z gumy, że sobie myślisz , że wszystko Ci tam wlezie. Tyle tomatów to jo ani nie sieja, bo kaj bych ich sadziła
:P
Biydny tyn twój M, chyba mu po nocach bydóm sie śniły ty twoi kwiotki. Ale mosz rychtig super chłopka.
Mój by nie zdzierżoł i cosi mi powiedzioł.
Biydny tyn twój M, chyba mu po nocach bydóm sie śniły ty twoi kwiotki. Ale mosz rychtig super chłopka.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Bogusia, serdeczne dzięki, ale jo też mom i to dość sporo.bogusia177 pisze:Gabi jak chcesz to się podziela tomatami , mom bawole serce i malinówka --nasionka z swoich mom też papryka ,nasionka mom z kupionej papryki w lutym a na przedostatniej fotce to są niecierpki i róża chińsko :P
Ale jak mi zbywo co nie co, to dowom siostrze, wiysz ona miyszko na wsi, ale jo ji hoduja flance.
Chyba jakoś leniwo baba z tej moi siostry.
- bogusia177

Jo mom zegródka z kwiotkami z przodku przed domem a ze zadku z warzywami i w tym roku juz mam trownika przyrytego a jak trza bydzie to zaś sie doryje. Grażynko myślisz że mój mi nic nie godokogra pisze:Bogusia to ty mosz isto ta zogródka z gumy, że sobie myślisz , że wszystko Ci tam wlezie. Tyle tomatów to jo ani nie sieja, bo kaj bych ich sadziła:P
Biydny tyn twój M, chyba mu po nocach bydóm się śniły ty twoi kwiotki. Ale mosz rychtig super chłopka.![]()
![]()
![]()
Gabryśko jo też tak mom, jo robia ,a zaś dzieci moje mają kontrola nademną -- czy cały czas żech jest schylono

- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- bogusia177

- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bogusiu za mocno machnęłam nogą i wyłączyłam niechcąco kompa . Już drugi raz mi się tak przytrafiło .Nie gniewaj się na mnie .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177

Zosieńko dlaczego miałabym się gniewać na Ciebieandriu53 pisze:Bogusiu za mocno machnęłam nogą i wyłączyłam niechcąco kompa . Już drugi raz mi się tak przytrafiło .Nie gniewaj się na mnie .
Jutro muszę jechać do Castoramy -------aż się boję ,chyba założę sobie klapy na oczy
- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Bogusiu, ale mnie rozbawiłaś tym miedzianem za 61 zl
ja ostatnio byłam w ogrodniczym z tatą i on kupował właśnie jakieś opryski i m.in. miedzian, a ja przystałam tylko na jednym jedynym opakowaniu kobei i to na specjalnie zamówienie mamy kupionym - czyżby ze mną coś nie tak
(dobra, wspomnę, że kilka dni wcześniej dokonałam zakupów w necie
)
Siewki nasturcji ładnie Ci wykiełkowały, możesz teraz zrobić sobie z dodatkiem ich listków sałatkę, wielkością są akurat :P
Siewki nasturcji ładnie Ci wykiełkowały, możesz teraz zrobić sobie z dodatkiem ich listków sałatkę, wielkością są akurat :P
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- bogusia177

Alu i Inuś ,pokażę na pewno jutro choć obiecałam pokazać dzisiaj mam ten ,,miedzian ,,schowany w szklarni przed M bo by mnie już chyba ;:44 jak by wiedział .Kupiłam jakieś nowości sama nie wiem co ,jak sobie przypominam to są irysy -kłącza miało być 1 opakowanie wzięłam 2 ,sasanka czerwona i jeszcze 4 opakowania innych kwiatów ,których nazw nie pamiętam
Dzisiaj woziłam na taczce kompost i podsypywałam róże ,
Ale się napracowałam ,i myślę że efekt będzie latem :P
Dzisiaj woziłam na taczce kompost i podsypywałam róże ,

Ale się napracowałam ,i myślę że efekt będzie latem :P