Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Kwiatki

Post »

Widzę Bogusiu, że ty też zaszalałaś na zakupach, a ja byłam W OBI łopaty nie kupiłam ale kwiatki tak kupiłam tawułki, mam w ogrodzie bardzo stare i jakoś marnie mi kwitły, więc wymienię na nowe kupiłam czerwoną i różową. Słyszałam ,że się umawiacie na kawę może i ja bym się załapała -jak się ociepli to na kole podjadę. Pozdrawiam Halina.
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Nima sprawy Halinko siodej na koło i przyjyżdzej , bydzie wesoło ---sztyjc bydymy o kwiotkach rosprowiać ;:94 ;:162 teraz pokoża co mom na oknie ---co mi rośnie Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Bogusia a te tomaty to wszystki bydziesz sadzić?
Bo tela ich mosz że cho, cho... :wink:
A na tym przedostatnim zdjynciu to co tam mosz ?
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gabi jak chcesz to sie podziela tomatami , mom bawole serce i malinówka --nasionka z swoich mom też papryka ,nasionka mom z kupionej papryki w lutym a na przedostatniej fotce to są niecierpki i róża chińsko :P
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusia to ty mosz isto ta zogródka z gumy, że sobie myślisz , że wszystko Ci tam wlezie. Tyle tomatów to jo ani nie sieja, bo kaj bych ich sadziła :?: :P
Biydny tyn twój M, chyba mu po nocach bydóm sie śniły ty twoi kwiotki. Ale mosz rychtig super chłopka. :!: :!: :!:
Mój by nie zdzierżoł i cosi mi powiedzioł.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

bogusia177 pisze:Gabi jak chcesz to się podziela tomatami , mom bawole serce i malinówka --nasionka z swoich mom też papryka ,nasionka mom z kupionej papryki w lutym a na przedostatniej fotce to są niecierpki i róża chińsko :P
Bogusia, serdeczne dzięki, ale jo też mom i to dość sporo.
Ale jak mi zbywo co nie co, to dowom siostrze, wiysz ona miyszko na wsi, ale jo ji hoduja flance.
Chyba jakoś leniwo baba z tej moi siostry. :;230
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kogra pisze:Bogusia to ty mosz isto ta zogródka z gumy, że sobie myślisz , że wszystko Ci tam wlezie. Tyle tomatów to jo ani nie sieja, bo kaj bych ich sadziła :?: :P
Biydny tyn twój M, chyba mu po nocach bydóm się śniły ty twoi kwiotki. Ale mosz rychtig super chłopka. :!: :!: :!:
Mój by nie zdzierżoł i cosi mi powiedzioł.
Jo mom zegródka z kwiotkami z przodku przed domem a ze zadku z warzywami i w tym roku juz mam trownika przyrytego a jak trza bydzie to zaś sie doryje. Grażynko myślisz że mój mi nic nie godo :?: pogodo i przestanie szpitalym psychiatrycznym postraszy ale kto by koło niego robił :?:
Gabryśko jo też tak mom, jo robia ,a zaś dzieci moje mają kontrola nademną -- czy cały czas żech jest schylono :;230 :;230 ty mosz tako siostra ;:112 a jo dziecka ;:1
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Ale nasiałaś tego :shock: -ja mam tylko pomidorki wysiane i już wschodzą nawet :roll: Jak tak patrzę na te Twoje siewki to myślę ,że jednak będziesz zmuszona tego trawnika "doryć " bo Ci pola zabraknie do sadzenia :lol: :D :D
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj weszłam do ogrodniczego po miedzian do oprysków i wiecie co ...ten miedzian kosztował mnie aż 61 zł ---nie mogłam się oprzeć ,nakupiłam kwiatów ,muszę to pisać po cichu i jutro Wam dopiero pokaże fotki ,bo mój nic nie wie ;:87
Awatar użytkownika
andriu53
1000p
1000p
Od: 6 maja 2007, o 10:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Bogusiu za mocno machnęłam nogą i wyłączyłam niechcąco kompa . Już drugi raz mi się tak przytrafiło .Nie gniewaj się na mnie .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Bogusiu, ja dzisiaj usłyszałam,że przed wejściem do sklepu o branzy ogrodniczej powinno sie mi zakładać kajdanki :P Weszłam do Obi po obrzeże i..popłynęłam :oops: :P Mimo, że tam drozyzna :evil:
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

andriu53 pisze:Bogusiu za mocno machnęłam nogą i wyłączyłam niechcąco kompa . Już drugi raz mi się tak przytrafiło .Nie gniewaj się na mnie .
Zosieńko dlaczego miałabym się gniewać na Ciebie :?: przecież wszystko jest ok ;:113
Jutro muszę jechać do Castoramy -------aż się boję ,chyba założę sobie klapy na oczy ;:154 ;:35
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10

Post »

Bogusiu, ale mnie rozbawiłaś tym miedzianem za 61 zl :;230 ja ostatnio byłam w ogrodniczym z tatą i on kupował właśnie jakieś opryski i m.in. miedzian, a ja przystałam tylko na jednym jedynym opakowaniu kobei i to na specjalnie zamówienie mamy kupionym - czyżby ze mną coś nie tak :wink: (dobra, wspomnę, że kilka dni wcześniej dokonałam zakupów w necie :lol: )
Siewki nasturcji ładnie Ci wykiełkowały, możesz teraz zrobić sobie z dodatkiem ich listków sałatkę, wielkością są akurat :P
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Bogusiu ,może pokażesz ten Miedzian za 61 zł :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu i Inuś ,pokażę na pewno jutro choć obiecałam pokazać dzisiaj mam ten ,,miedzian ,,schowany w szklarni przed M bo by mnie już chyba ;:44 jak by wiedział .Kupiłam jakieś nowości sama nie wiem co ,jak sobie przypominam to są irysy -kłącza miało być 1 opakowanie wzięłam 2 ,sasanka czerwona i jeszcze 4 opakowania innych kwiatów ,których nazw nie pamiętam ;:109
Dzisiaj woziłam na taczce kompost i podsypywałam róże ,Obrazek
Ale się napracowałam ,i myślę że efekt będzie latem :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”