Świat Beci
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Świat Beci
Zarąbisty ten miskant, proszę nie kuś już.
- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Beciu ja dziś pojechałam dokupić wrzosów a wróciłam z pięcioma trawkami bo jak wiesz te Twoje zrobiły na mnie ogromne wrażenie i ja też myślę nad trawiastą rabatą 

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Białe trytomy bardzo ciekowie wygladają
U mnie z białej wyszła taka bardziej cytrynowa
O miskancie nawet nie wspomnę
Ale miejsca to potrzebuje ten osobnik 

O miskancie nawet nie wspomnę

witajcie kochane:)
pamelka gigant miejsca potrzebuje, ale jak trzeba dam mu więcej, bo lubię tę trawkę:)
malgocha1960 ja bardzo Cię chce zachęcić właśnie
bonia244 jakie jesteśmy do siebie podobne:)
a ja spacerkiem wracając z pracy wstąpiłam tu i ówdzie, zakupiłam dwa piękne nowe wrzosy, biały i jasno- różowy

pamelka gigant miejsca potrzebuje, ale jak trzeba dam mu więcej, bo lubię tę trawkę:)
malgocha1960 ja bardzo Cię chce zachęcić właśnie

bonia244 jakie jesteśmy do siebie podobne:)
a ja spacerkiem wracając z pracy wstąpiłam tu i ówdzie, zakupiłam dwa piękne nowe wrzosy, biały i jasno- różowy

wow Józefie, istne cuda,
ale lat masz swoja rozplenicę? pięknie kwitnie
ale lat masz swoja rozplenicę? pięknie kwitnie

- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Beatko
Muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem Miskanta robi wrażenie .Czy ty go na zimę jakoś zabezpieczasz ? Jeszcze chciałam Cię zapytać bo widzę że masz wrzosy ja też chcę kupić kilka, czytałam że na zimę wrzosy trzeba okrywać gałązkami świerku czy ty je na zimę okrywasz czy zostawiasz je tak jak są ? Pozdrawiam
Muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem Miskanta robi wrażenie .Czy ty go na zimę jakoś zabezpieczasz ? Jeszcze chciałam Cię zapytać bo widzę że masz wrzosy ja też chcę kupić kilka, czytałam że na zimę wrzosy trzeba okrywać gałązkami świerku czy ty je na zimę okrywasz czy zostawiasz je tak jak są ? Pozdrawiam

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;

Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Beciu,czy pieris zawiązuje pąki kwiatowe teraz jak rh? Mój jeszcze nigdy nie kwitł.
Witaj Beatko co to jest na 5 zdjęciu od dołu?Ładne trochę mi przypomnina bukszpan formowany tylko jakiś delikatniejszy.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
- ewka63
- 500p
- Od: 17 kwie 2011, o 09:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Czyżby floks szydlasty oczekiwał wiosny ? Parę roślinek znów Ci kwitnie Beatko, może jednak zima nie przyjdzie.
Pięknie masz w ogrodzie, wymuskane i wychuchane, jak zawsze
Pięknie masz w ogrodzie, wymuskane i wychuchane, jak zawsze

Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
hej:)
Jowa na zdjęciu widać hebe:) jedną z odmian, inne też są na zdjęciach.
ewka63 myślę, że floks znakomicie odczytuje moje potrzeby:) jesień-tak, ale tylko ta złota, potem jest fe :x dzięki za miłe słowa!
Jowa na zdjęciu widać hebe:) jedną z odmian, inne też są na zdjęciach.
ewka63 myślę, że floks znakomicie odczytuje moje potrzeby:) jesień-tak, ale tylko ta złota, potem jest fe :x dzięki za miłe słowa!