Chciałabym pokazać , co udało mi się zrobić przez pierwszy sezon bycia ogrodniczką.... Na wielu rzeczach wcale sie nie znam, szukam wszędzie inspiracji i bardzo żałuję, że jesień depcze mi po piętach, mam jeszcze tyle planów na ten rok... http://www.fotosik.pl/profile/panel.php tu znajdują sie moje zdjęcia, wcale nie znam sie na tym fotosiku!!
No...no .... działeczka PIERWSZA KLASA Napisz nam teraz coś więcej o działce i wklejaj duuuużo zdjęć Zaraz pochodzę po niej dłużej obejrzę ją szczegółowo .... czy to ROD-owa działka?
Dziękuję za miłe słowa, moja działka to typowa ROD o powierzchni 300m2, napisze o niej więcej, tylko mojego krasnalka położę spać a na zdjęciu koleżanka, ja jestem podobnie jak Ty blondynką
Działkę kupiłam zastanawiając się aż 10minut, bo okazało się, że jest do sprzedania obok znajomych, szkoda było nie skorzystać miałam zamiar tam leżeć i sie byczyć całe lato, ale jak na razie tylko praca i praca, bo pomysłów mi nie brakuje - okazało się, że sprawia mi to wiele przyjemności
Bardzo zadbany ogródeczek Dużo iglaków i kory, tak jest najbardziej praktycznie.
Mam pytanie - ten iglak przy ogrodzeniu na zdjęciu z koleżanką to chyba jodła koreańska?