Poszła do donicy

Nie wszystkim różom wystarczy ilość lat do lepszego wyglądu.
Własnie to był główny powód zastosowania kamieni a nie kory.pamelka pisze:To co piszesz jest bardzo pocieszające. U mnie wiatr wywiał większość kory ze skarpy sprzed domu, igleł nie ruszył skubaniec
Igor944 pisze:Ja znacznie bardziej wolę wszystko co kwitnące tylko nie róże![]()
Pewnie jak będę miał wielki ogród to zrozumiem tych, którzy je kochają.
Trochę kolorów i zupełnie inaczej![]()
Ja też się doczekać nie mogę następnego sezonu
Ale to dlatego, że większość bylin sadziłem w tym roku a zakwitną dopiero w następnym
Ja The Fairy zobaczyłam w szkółce na rabacie i od razu pomyślałam, że idealnie będzie mi pasowała do Aladdina. Przez dwa dni ciągle o niej myślałam i nie wytrzymałam , pojechałam i kupiłam dwa krzaczki. Trochę są zaniedbane ale doprowadzę je w następnym sezonie do idealnego stanu.basjak pisze:Moniko, ja mam The Fairy pierwszy sezon. Jestem nią zachwyconapięknie płoży się na korze, a na Twoich kamolkach będzie rewelacyjna
Pokrój oczarował mnie do tego stopnia, że wczoraj zamówiłam Red Fairy i Yellow Fairy.
Faktycznie kwiaty wyglądają pięknie i do tego ma bardzo ładny zapachjesienna pisze:Zachwycający Alebaster!!! - nie widziałam piękniejszej róży w tym odcieniu