Mój piękny ogród...
Re: Mój piękny ogród...
Brutusek zgubił się w Barcinie!!!
12.08.11 z posesji przy ul. Żnińskiej w Barcinie uciekł 3 miesięczny mieszaniec owczarka. Szczeniak ma na imie Brutus choć lepiej reaguje na Miłek, jest czarny podpalany miał parcianą obroże. Piesek ma ogromną wartość sentymentalną, został wykarmiony butelką , wszyscy bardzo za nim tęsknimy a najbardziej mała amelka która dzielnie pomagała w ratowani Miłka. Jest nieufny w stosunku do obcych.
Cenne są wszelkie informacje. Na znalaźce czeka NAGRODA!!!! KONTAKT: 602 776 167 lub abc12386@gmail.com Bardzo prosimy o pomoc!!!
12.08.11 z posesji przy ul. Żnińskiej w Barcinie uciekł 3 miesięczny mieszaniec owczarka. Szczeniak ma na imie Brutus choć lepiej reaguje na Miłek, jest czarny podpalany miał parcianą obroże. Piesek ma ogromną wartość sentymentalną, został wykarmiony butelką , wszyscy bardzo za nim tęsknimy a najbardziej mała amelka która dzielnie pomagała w ratowani Miłka. Jest nieufny w stosunku do obcych.
Cenne są wszelkie informacje. Na znalaźce czeka NAGRODA!!!! KONTAKT: 602 776 167 lub abc12386@gmail.com Bardzo prosimy o pomoc!!!
- gawronka
- 200p
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
oj, niedobrze z pieskiem. Zapraszam na dogomanię i tam zamieść ogłoszenie ( http://www.dogomania.pl/forums/96-Psy-z ... ukradzione ) no i spróbuj też na dogo zamieścić w swoim województwie ( http://www.dogomania.pl/forums/28-Psy-d ... znalezione ). Dziewczyny mają oczy dookoła głowy aż sama się dziwię,że odnajdują zwierzęta. trzymam kciuki za odnalezienie pieska i czekam na zdjęcia z "ogrodniczych" postępów 

Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Marta
Maluch się znalazł!!! po2 dniach ktoś wrzucił go szwagierce przez płot do ogrodu(nie zgłaszając się po nagrode)!!! Nie wiem co się z nim działo ale jest i teraz na krok nas nie odstępuje(chyba tęsknił). To jest mieszaniec belgijsko-niemiecki fajne psisko , bardzo mądry kochany chłopczyk :)ale żaden rasowiec mimo że pięknie się prezentuje (dzieciątko dostaje co najlepsze) i chyba to kogoś skusiło żeby go zabrać.A tu numeru w uchu brak więc przerzucili z powrotem.
A żeby było ogrodowo- Brutus jest gorszy od kreta, od ogrodu trzymam go na kilometr

A żeby było ogrodowo- Brutus jest gorszy od kreta, od ogrodu trzymam go na kilometr

Kochani jestem jakimś forumowym analfabetom !!! próbowałam znaleźć w wyszukiwarce jak osłaonić na zimę magnolie??? A powojniki??? niech mi ktoś napisze prosty "przepis" na zabezpieczenie tych roślin. Z góry dziękuję.
Hej
Czy w waszych ogrodach również kwitną dalie???
Muszę wreszcie dołączyć fotki:) z każdym dniem coś dzieje się w ogrodzie, nareszcie tu mieszkam i codziennie coś robię
Przed deszczmi było ciężko ale teraz?! rośliny oszalały . Kiedy zobaczyłam pierwsze fotki ogrodu w tym wątku, sama się zdziwiłam ile już mi się udało. Do ideału jeszcze lata.

Muszę wreszcie dołączyć fotki:) z każdym dniem coś dzieje się w ogrodzie, nareszcie tu mieszkam i codziennie coś robię

- gawronka
- 200p
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
powolutku. Nie od razu Rzym zbudowanoSinka pisze:Do ideału jeszcze lata.

Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Marta
Witajcie kochani. Wracam i jestem w szoku jak wszystko się pozmieniało. Założenie tego tematu na samym początku ogrodu byo genialne . Gdyby nie te zdjęcia nie zauważyłabym ile pracy już włożyłam i że są efekty
teraz tylko od nowa nauczyć się wklejać zdjęcia i tęsknić za wiosną a nowe pomysły kłębią się w głowie jak szalone
zyskałam 20x4 m ogrodu i trzeba ogarnąć na wiosne. Jeszcze taras i liliowisko
i muszę Wam to wszysko pokazać ! Perły ogrodnictwa to to nie są ale .... Cieszą moją osobe
Wesołych świąt kochani :-*