Ulcia ,
MiCz ,
aguniada ,
mm-complex ,
agusia2410 
wieczorne zdjęcia faktycznie wyszły tajemniczo, a to chyba dlatego ,że mokre kamienie i kora ładnie odbijają zieleń roślin , a ciemne tło nadchodzącej nocy podkreśliły kształty formowanych krzewów i iglaków. Ogród widziany za dnia pokazuje wiele więcej niż fotki nocą ale te robione mroczną porą , chyba bardziej podkreślają kolory i kształty
kropka010 ...oj smakuje winko smakuje
AGNESS ..."nastrojowo i klimatycznie " tylko czemu w tym roku nie można się cieszyć urokiem ogrodu w letnie ciepłe wieczory , nawet nie słychać grających świerszczy
A ptaki dzisiaj oglądałam z każdej strony czy one są zielonkawe tylko na zdjęciu czy już pokryte patyną czasu
leszczyna ,
reniuniek witam Was

bardzo miło, że zostawiłyście ślad w moim wątku

też czasami zwiedzam ogrody krocząc cichutko i niepostrzeżenie

ale widzę ,że jednak dobre słowo w czasie odwiedzin nleży zostawić - to działa bardzo motywująco

Dziękuję i zapraszam.
Ala58 
bardzo miło gościć jest ludzi, którzy cenią to co udało nam się storzyć ,a jeszcze do tego chcą czerpać od nas insprację

z ogrodu japońskiego to u nas tylko żwirek, kamienie ,woda i troszeczkę bonsaików , bo całość jest raczej w stylu ..."naszym"

A kamienie układane są bez zaprawy , na sucho, lekko pod skosem ,ciasno jeden na drugim. Nie ma z nimi problemu. Zapraszam do odwiedzin
Beata T z hortensjowych ubiegłorocznych zakupów jestem bardzo zadowolona, już myślę o powiększeniu kolekcji

A co do strzyżonych to właśnie poprawiam fryzurki ale przy tej pogodzie to chyba mnie zima zastanie
Pozdrawiam Jola.