Witajcie kochani
Lato w końcu przypomniało sobie o zachodniopomorskim... choć na działeczce jesień zaczyna się rozsiadać coraz wygodniej
... hmmm tylko jak to się ma do tego co napisałam ....
Halinko (haszka) nerwy to moja specjalność ... nio taka natura wariata.
Jak dobrze pójdzie to jeszcze we wrześniu pojemy ogórasków i pomidorków, kiełbaska też może być ale Pietka myśli o czymś inszym

równie smacznym.
Joluś (jollla500) ''dziergam i dziergam słoiczki" zarażając córkę.
Jakoś ostatnio nie mam sumienia do kupnych rzeczy zwłaszcza jak koleżanka pokazała leżakujące jabłko po 67 dnich
Mieciu (mieciak49) jak pisałam do Halinki pewnikiem pojemy świezości na spotkaniu a jak nie dy rydy...

...
cuda - wianki siedzą w słoiczkach
Justyno (klarysa) dziękuję pięknie (cichym czytajacym jestem u Ciebie ale zima ma być długa podobnież

)
Mogłabym powiedzieć, że jesień coraz bliżej i nastraja nostalgicznie ale to chyba latka lecą...
Anuś (AniaDS) 
dziękuję. Takie słowa z Twoich ust to zaszczyt.
Czekam na fotki, wiesz gdzie.
Wandziu (oster) nie zamartwiaj sie wariatuńcią (czyt. mną), taka durnowata kaczerpicha czerepacha jestem
O maleńkiej doczytałam i trzymam kciukasy.
Tałatajstwo wrr nie miało gdzie tylko u takiej ślicznoty zrobiło przystanek? Pogonić dziadostwo w czorty! Musi być dobrze, a co!
Słoiczki robię póki mnie coś nie trafi...a rozdawnictwo też idzie w ruch.
Czekam z utęsknieniem naszego spotkania
Grazia (FRAGOLA) będzie i kolorowo.
Myślałam, że ja robię czasem jak cyborg ale Ty... Powiedz jak to robisz, że i maleństwo i rodzinka a i o ogrodzie nie wspomnę dopieszczone?
Lucynko (lucy09) ja robię tyle mikstury by zużyć od razu.
Fotki przesłałam do identyfikacji

podpisy same się pomieszały
Grażynko (kogra) ja też lubię fotki w starym stylu.
Właśnie wyciągnęłam z lamusa Smienę i czarno-biały filnm i tak sobie kombinuję co by tu...
Grażynka (grazynarosa22) wiesz co jest co!
Kolorowo to jest od wczoraj... ech...
Oleńko (aleksandra odwazna) bardzo nam miło. ;-)
Mała dzięki Tobie siedzi w puzzlach i kombiuje. Dziękuję.