Ogródek AGNESS cz.9
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.9
Aguś ja też bardzo lubię floksy tak długo rozweselają nasze ogrody.Widzę że Westerland niezmordowanie kwitnie 

-
- 1000p
- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko, piękne, kolorowe, sierpniowe widoczki nam pokazujesz :P
Tyle kwiatków u Ciebie kwitnie, a wszystkie piękne, zadbane, dorodne!
Podobają mi się zwłaszcza floksiki - masz ich sporo odmian, a co jedna to ładniejsza
Tyle kwiatków u Ciebie kwitnie, a wszystkie piękne, zadbane, dorodne!
Podobają mi się zwłaszcza floksiki - masz ich sporo odmian, a co jedna to ładniejsza

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aga,u ciebie w ogóle nie widać tej paskudnej pogody,wszystko kwitnie pieknie w przeciwieństwie do moich roslin.
Agnieszko no i proszę nie tylko mnie podobają się ogólne widoczki, ja też jestem pod wrażeniem twoich pięknych rabat wśród krętych ścieżek z trawnika wygląda to bardzo pięknie ale koszenie myślę już nie jest tak piękne. twoje zdjęcia pewnie robione są lustrzanką bo wszystko jest takie piękne.
- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Witaj Agness
i ja podziwiam piękne rabaty u Ciebie
Ostatnia fotka baaardzo w moim guście
te wywijasy i trawniczek przypomina mi moją działeczkę
czyli czuje się tu jak u siebie

i ja podziwiam piękne rabaty u Ciebie
Ostatnia fotka baaardzo w moim guście

czyli czuje się tu jak u siebie
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu floksików będę chciała jeszcze troszkę dosadzić, one pięknie wyglądają na tle zieleni iglaków
Westerlandem jestem zachwycona, kwitnie dosłownie całe lato, to niesamowity krzew....drugi jest troszkę marniejszy, miał przerwę w kwitnieniu , ale też już się szykuje do ponownego, ma trochę pąków
Elizo bardzo mi miło, że podoba Ci się
Widoczki niestety już troszkę inne, przekwitły już te wszystkie widoczne na obrazkach lilie. Teraz w tych miejscach królują floksy i słoneczniczki
Daluś dziękuję
Floksiki i ja bardzo lubię, chciałabym posadzić jeszcze kilka odmian w innych częściach ogrodu, tam gdzie jest mniej kolorków pod koniec lata
Mam kilka na rozsadniku do przesadzenia. ale jeszcze spróbuję kupić czysto biały, bo jest piękny a takiego nie mam.
Małgosiu u mnie już ponad tydzień jest piękna słoneczna pogoda, chłodne są jedynie ranki i wieczory, ale to w sierpniu niestety normalne.....W ogrodzie znów bardzo sucho, już wczoraj podlewałam.....
Danusiu bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje rabatki
Koszenie nie jest takie straszne....maż już się przyzwyczaił
...czasami tylko nie wyhamuje i coś mi uszkodzi na rabacie
ale to sporadyczne wypadki
Aparat to faktycznie lustrzanka.
Dziś hortensje
Phantom

Pinki Winki

Limelight

Tardiwa

Unique

Pink Diamond

Ogrodówki

Westerlandem jestem zachwycona, kwitnie dosłownie całe lato, to niesamowity krzew....drugi jest troszkę marniejszy, miał przerwę w kwitnieniu , ale też już się szykuje do ponownego, ma trochę pąków

Elizo bardzo mi miło, że podoba Ci się

Daluś dziękuję

Małgosiu u mnie już ponad tydzień jest piękna słoneczna pogoda, chłodne są jedynie ranki i wieczory, ale to w sierpniu niestety normalne.....W ogrodzie znów bardzo sucho, już wczoraj podlewałam.....
Danusiu bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje rabatki

Dziś hortensje
Phantom

Pinki Winki

Limelight

Tardiwa

Unique

Pink Diamond

Ogrodówki

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Grzesiu
Bardzo się cieszę, ze podoba Ci się
Uwielbiam faliste linie w ogrodach, nie toleruję prostych rabat robionych pod linijkę. U mnie jest ,,zakręcony,, ogródek....i pod względem ogólnego falowania ale i nawtykania mnóstwa roślinek....jedna na drugą.....na razie jest ok, ale co będzie jak się rozrosną.........pozostanie ....sekator w dłoń

Bardzo się cieszę, ze podoba Ci się

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Bajeczne kolory floksów
U mnie powtarzają kwitnienie floksy szydlaste.

Aguś, niezmiennie zadziwia mnie to, że o każdej porze roku Twoje rabatki mienią się różnymi kolorami i to wszędzie! Doskonale zorganizowałaś
kwitnienie we wszystkich zakątkach ogrodu! U mnie są takie fragmenty, gdzie często nic się nie dzieje...
I te takie nasycone kolory, ale to już zasługa fotografa, nie gorszego niż ogrodnik!
Ale wiesz, wydaje mi się, że Twoja Pinky Winky to jakaś inna, pogooglaj...Albo spytaj Babopielkę...Bo ja się na hortensjach nie znam, ale tu różnica bardzo ewidentna...

I te takie nasycone kolory, ale to już zasługa fotografa, nie gorszego niż ogrodnik!

Ale wiesz, wydaje mi się, że Twoja Pinky Winky to jakaś inna, pogooglaj...Albo spytaj Babopielkę...Bo ja się na hortensjach nie znam, ale tu różnica bardzo ewidentna...
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hortusie masz cudne.....miodzio....
Ja mam tylko 3 ale nawet nie wiem jakie odmiany.
Dobrze, że twoje mogę sobie pooglądać do woli.

Ja mam tylko 3 ale nawet nie wiem jakie odmiany.
Dobrze, że twoje mogę sobie pooglądać do woli.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Moja pinki winki jest u mnie kilka dni,cała w pąkach,jestem ciekawa kwitnienia.Deszczem chętnie się podzielę.Wczoraj zdążyłam zrobić oprysk topsinem i ni z tego ni z owego deszcz tak pi.......,że cały oprysk sobie poszedł,a przy tym burza,że mało chałupy nie rozniosło.
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Pikne hortensje. Limelight jest już od dawna na mojej liście chciejstw - teraz widzę doszedł Phantom. Ale ma fajne wąskie płateczki - jak skrzydełka ważki i taki okrągły pokrój kwiatu - podoba mi się....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Pinki Winki kiedy zaczyna łapać kolorek wygląda bajecznie
Twoja Aguś już ładnie wybarwiona . Ogrodówki ...ech czemu one takie delikatne
Doczytałam o białych floksach i mogę napisać że u mnie rosną bezproblemowo wręcz za szybko się rozrastają , po roku od przesadzenia znowu muszę je przenieść w inne miejsce .

Doczytałam o białych floksach i mogę napisać że u mnie rosną bezproblemowo wręcz za szybko się rozrastają , po roku od przesadzenia znowu muszę je przenieść w inne miejsce .
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Hortensjowa reprezentacja u Ciebie Aguś - liczna i śliczna
U mnie kwitnie tylko Pinky Winky ,Vanilka odpoczywa i Blue Bird oprócz młodziutkiej,tegorocznym nabytku a i młoda dębolistna ma 2 kwiatostany
. Na jakim stanowisku rosną Twoje w słońcu czy półcieniu ?