Kochani, bardzo dziękuję za zaglądanie do mnie.
Agnieszko/nyskadu- dziękuję. Nie wiem czy tak wszystkie kwitną, hmmm... w tym sezonie nie zakwitło mi ani jedno epiphyllum, a mam ich 4
Henryku/hen_s- emocje opadły, a ja nie mam chwili, by tutaj zajrzeć. Ale planuję już wrócić na stałe, bo inne fora jakoś nie przypadły mi do gustu- tutaj czuję się jak wśród swoich. Dzięki- staram się nie pokazywać byle czego
julita20- dzięki!
Kasiu/fera64- akurat z tą mamm. nie miałam problemów- gorzej, że totalnie mnie nie "słuchają" m. gracilis i elongata. Może nie potrzebnie je zimuję- dawniej tego nie robiłam i kwitły! Dziękuję
Agnieszko/chmara3- G. baldianum u mnie kwitnie prawie nieprzerwanie i bardzo sobie je chwalę. Lubię, gdy rozkwitają dwa, trzy kwiaty jeden po drugim, wtedy widać jak zmienia się ich kolor, jak bledną. Widocznie mamy podobny gust co do kaktusów- muszę zajrzeć do Ciebie i porównać- może mam coś czego Ty nie masz
Kochani, moja opuncja (chyba) vulgaris- spadła z parapetu i się mocno potłukła- część rozpadła się na poszczególnie człony- Może ktoś chętny? Zajrzyjcie
do mojej oferty