SOS - rabatka od południa
Lady-r, mieszkam w pobliżu Białegostoku, a więc z "dostępem do zieloności "nie mam problemu. Mamy super zaopatrzone np.: centrum ogrodnicze na Berlinga, Traffex, Ogrody Marka. Przy hipermarketach też w sezonie otwierane są punkty, w których sprzedaje się roślinność. Oprócz tego dwa razy w roku (wiosną i jesienią) odbywają się Targi Ogrodnicze w niedalekim Szepietowie, gdzie zjeżdżają wystawcy z całego kraju. Pozdrawiam cieplutko ze słonecznego dziś Podlasia. Dorota ;:2
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko masz jeszcze szkółkę w Żółtkach 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Wiem lubię tam zaglądać
szkoda ,że tak rzadko teraz mogę bywać.
,ale mam stamtąd sporo roślinek.To jeszcze ci podpowiem ,że niedaleko jest szkółka krzewów w Dzikich.

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Już podaję Dzikie lub ulica Dzikowska są niedaleko Fast na trasie do Ełku parę kilometrów za Białymstokiem po lewej przed mostem.Szkółka jest oznakowana tzn.jest drogowskaz mają tam dużo iglaków.I co jeszcze to nie wiem ,bo tam nie kupowałam widziałam tylko z daleka,że są. 

Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1