SOS - rabatka od południa

Ogólne tematy działkowe, nowości w ogrodnictwie
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Lady-r, mieszkam w pobliżu Białegostoku, a więc z "dostępem do zieloności "nie mam problemu. Mamy super zaopatrzone np.: centrum ogrodnicze na Berlinga, Traffex, Ogrody Marka. Przy hipermarketach też w sezonie otwierane są punkty, w których sprzedaje się roślinność. Oprócz tego dwa razy w roku (wiosną i jesienią) odbywają się Targi Ogrodnicze w niedalekim Szepietowie, gdzie zjeżdżają wystawcy z całego kraju. Pozdrawiam cieplutko ze słonecznego dziś Podlasia. Dorota ;:2
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko masz jeszcze szkółkę w Żółtkach :D
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
dorcia
1000p
1000p

Post »

Aniu, w Zółtkach czy w dawnych Nowosiólkach (obecnie Choroszcz). Mają tam ogromny wybór roślin. Dorota
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Wiem lubię tam zaglądać :D szkoda ,że tak rzadko teraz mogę bywać. :cry: ,ale mam stamtąd sporo roślinek.To jeszcze ci podpowiem ,że niedaleko jest szkółka krzewów w Dzikich.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
dorcia
1000p
1000p

Post »

Aniu, proszę o więcej szczegółów odnośnie lokalizacji Dzikich. Pozdrawiam Dorota :P :lol:
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Już podaję Dzikie lub ulica Dzikowska są niedaleko Fast na trasie do Ełku parę kilometrów za Białymstokiem po lewej przed mostem.Szkółka jest oznakowana tzn.jest drogowskaz mają tam dużo iglaków.I co jeszcze to nie wiem ,bo tam nie kupowałam widziałam tylko z daleka,że są. :D
Mój ogródek cz.1
dorcia
1000p
1000p

Post »

Aniu, doskonale wiem, gdzie to jestj Jeśli czas pozwoli ,to się wyprawię na zielone łowy. Pozdrawiam Dorota :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe tematy działkowe i ogrodowe - Dyskusje OGÓLNE, NOWOŚCI”