Po kwitnieniu RU poszła do góry i na boki jak szalona widać wybrałam jej dobre miejsce . Haniu Lustige będe musiała przesadzić bardziej pod siatkę ,albo pod zielony płot bo na tym miejscu jest za wysoka . W tym roku miała blisko 2 m i potrzebuje dużo miejsca obok siebie a Myriam dopiero jesienne nasadzenie tez sie ślicznie rozrasta . Wysypałam za siatką granulki a one i tak przechodzą przez zasieki nawet kamyki na chodnikach ich nie zatrzymują . Najbardziej wytrzymała lilia na te pogodę to Flore Pleno, Dizzy, Strargazer ,Henryi ,Tiger woods. Moge Ci polecić z czystym sumieniem Jubile du princ de Monaco fajnie sie rozkrzewia i kwitnie non -stop a to dopiero mój jesienny nabytek i jest zdrowa
NELA Burgund to moja duma mam nawet patyczki wsadzone bo są chętni na niego z Nostalgii też powsadzałam patyki z Fresji i prawie pod każdą różą są pety

. Widocznie miejsce jej pasuje a pies z kotem ciągle ja denerwuja wiecznie gonią sie wokół niej . Moze to jej pomaga

Ta niebieska Odetka chyba sie tak nie rozłazi jak ta biała i nie jest taka wysoka . U mnie obie kwitną
IZA na pewno nie bedzie tak żle i lato i babie lato na pewno wszystko u nas będzie . No cóż wrzosom zachciało sie kwitnać i chryzantemom też co ja na to poradzę . Jedno jest pewne len jeszcze kwitnie i już zrobiła sie fajna kępka z niego .