wanda7 Wandziu moja trzmielinowa kulka na pniu długo była kształtowana ale od początku budziła zainteresowanie. Trzmielina jest ? o żółto -zielonych listkach ale część krzaczka jest o tylko ciemno -zielonym ulistnieniu. Jutro cyknę fotkę
Ann-ka72 
Wiesz zauważyłam , że u nas - "Forumowych ogrodników" fajne jest to , że najbardziej podoba nam się u innych to czego sami nie mamy u siebie

Szczerze zachwycają nas pomysły innych.
Nasz ogród jest trudny ale i chyba trochę "inny" - więc tym bardziej serdeczne dzięki za pochwały
dkny 
Anetko zawsze się śmiejemy , że gdyby technika do naszej wsi dotarła szybciej i znany byłby nam sposób zaścielania włókniną to dzisiaj nie przerabiała bym wszystkiego tylko wypoczywała i piastowała swoje roślinki

A tak robimy podwójną robotę

A koszty

... najwięcej to koszty zdrowia i zużytych kręgosłupów ( tu wspomnę o ręce w gipsie , rozbitym nosie i "murzyńskich" ustach

) Wiele roślinek sama ukorzeniałam , a zakupione sadzonki od razu dzieliłam na ile się dało. Dlatego na efekt muszę czekać latami
agatka123 Agatko

To bardzo miłe i motywujące. Przyznam się , że już kilka razy zdarzyło mi się przyspieszyć jakieś czynności ogrodnicze właśnie dlatego , żeby się z Wami podzielić swoimi poczynaniami. Koleżanki , które nie mają takiej pasji tego nie rozumieją . Wy Forumowicze jesteście niezawodni - zawsze zauważycie , docenicie , podpowiecie
Pozdrawiam Jola.