Moje roślinki w domu - inaq1
Dzisiaj jest dzień prezentów.Najpierw przyszedł list z "wariacikiem" od Ani(fajnie go nazwałaś).Roślinka jest w dobrym stanie ,tylko najmłodszy listek jest lekko przygnieciony.

Później przyszła koleżanka i przyniosła mi papirusa. Stwierdziła,że jej nie bardzo się podoba i jak chcę .to mogę go zatrzymać.Pewnie że chciałam
Nie mówiąc już o tym ,że mi się bardzo podoba.Trochę ma zasuszone końcówki i za małą doniczkę ,ale to jest do naprawienia.

Później przyszła koleżanka i przyniosła mi papirusa. Stwierdziła,że jej nie bardzo się podoba i jak chcę .to mogę go zatrzymać.Pewnie że chciałam

- anu-la
- 200p
- Od: 19 cze 2007, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ino piękne kwiaty pokazujesz, i ciągle pełno nowości u Ciebie
. A jak się miewa Twoje kalanchoe z kwiatuszkami jak różyczki? Kupiłam takie samo i jak przekwitło opadły mu wszystkie duże liście całkiem jeszcze zielone
. Trochę to dziwne myślałam że dłużej się nim nacieszę. Mam jeszcze inny gatunek z czerwonymi drobnymi kwiatuszkami i ten kwitnie co roku (własnie jest pełnym rozkwicie) co najwyżej opadnie pojedyńczy uschnięty listek.
Pozdrawiam serdecznie
Anu-La

Pozdrawiam serdecznie
Anu-La
- gebo13
- 200p
- Od: 1 mar 2007, o 21:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A wiesz Ineczko,że bardzo ciepło się Ciebie czyta
Była kiedyś taka piosenka,pewnie Ania-Almos by ją znalazła w necie
"ja to się ciesze byle czym" Oczywiście to jest taka przenośnia,ale
naprawdę lubię ludzi,którzy w małych rzeczach widzą radość codzienności.
Ale się zfilozofowałam....
Pozdrawiam Małgosia

Była kiedyś taka piosenka,pewnie Ania-Almos by ją znalazła w necie

"ja to się ciesze byle czym" Oczywiście to jest taka przenośnia,ale
naprawdę lubię ludzi,którzy w małych rzeczach widzą radość codzienności.
Ale się zfilozofowałam....

Pozdrawiam Małgosia
Szczęście to nic innego jak dobre zdrowie i krótka pamięć
Małgosiu dziękuję za miłe słowa
:P
Kalanchoe niestety przekwita ,listki są nadal ładne i zdrowe. Może tym razem uda mi się przechować roślinkę do przyszłego roku.
Dzisiaj musiałam zrobić zakupy. Takie nieroślinne.Po prostu coś do jedzenia . No i zakupy okazały się bardzo udane

to już nawet trudno nazwać chorobą

Kalanchoe niestety przekwita ,listki są nadal ładne i zdrowe. Może tym razem uda mi się przechować roślinkę do przyszłego roku.

Dzisiaj musiałam zrobić zakupy. Takie nieroślinne.Po prostu coś do jedzenia . No i zakupy okazały się bardzo udane

to już nawet trudno nazwać chorobą