Co rośnie u ciotki ?

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dynka
500p
500p
Od: 4 sty 2008, o 22:14

Post »

Piękne, rozmarzyłam się.
Nie zawsze to co jest lżejsze jest przyjemniejsze!
Mój ogród...
Moje donice
perla
500p
500p
Od: 18 lis 2007, o 10:36
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

oj Marysiu, szczęka mi opadła... i Ty znalazłaś jakieś ciekawe liliowce wśród moich :shock:
To ja znalazłam wiele, wiele wśród Twoich.
Przepiękna kolekcja
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 gru 2007, o 21:03

Post »

Marysiu ,niesamowita kolekcja liliowców :shock: Tak się cudownie od razu zrobiło ,tak cieplutko...

Piszesz ,że nie są to okazy za 300 czy 500 zł.To takie też są????( czy może żartujesz ,tylko ja taka niekumata jestem?)
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
ciotka
500p
500p
Od: 4 paź 2007, o 23:26

Post »

Oj, są ,są... Tylko nie na moją kieszeń. Jakk Wam się podobają to póki co pokażę ostatnią partię. Takie sobie lila, fiolety i buraczki. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Człowiek potyka się o kretowiska - nie o góry - Konfucjusz

Pozdrawiam Marysia
Co rośnie u ciotki?
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Idę precz bo ZWARIUJE ;:87 ;:87 ;:87 ;:87 ;:87 .Normalnie szok .Więcej nie pokazuj takich fotek bo zawał gotowy. :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A ja zgadzam się z Grzesiem. Aż mnie wziął koklusz :wink: :lol: . Marysiu ani w arboretum nie mają tyle. I to wszystko na takim kawałku ziemi :shock: :shock: :shock: :?:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu,masz tyle ślicznych roślinek i takich wspaniałych gości w swoim ogrodzie.A liliowce powaliły mnie na kolana.Ja dopiero startuję z ich hodowlą.Pozdrawiam.Magda
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 gru 2007, o 21:03

Post »

Chyba oszaleję!
Jak widzę takie piękne kwiaty to muszę sobie na głos powtarzać :nie mam korby na punkcie liliowców!nie mam korby na punkcie liliowców!
Tylko jak długo wytrzymam???????????oglądając TAKIE CUDA
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Małgosiu,a ja mam korbę na ich punkcie i jest mi z tym dobrze :D :D :D

Grzesiu,mam dopiero 3 sztuki ale to zawsze coś.
Pozdrawiam Magda :)
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Mam pytanie bardzo proste wstyd się pytać.Czy w marcu mogę sadzić lilie?Chciałem dokupić.Te co miałem posadziłem jesienią ale wiosną nigdy nie sadziłem.
Awatar użytkownika
nezka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2007, o 19:21

Post »

Marysiu twoje liliowce są powalające!!!!!! Piękne okazy ;:114 Zwłaszcza te duże ;:80
Awatar użytkownika
ciotka
500p
500p

Post »

basow@ pisze:Grzesiu tyle masz uroku....Uśmiechnij się do Marysi....ładnie :lol: :lol: :lol:
Masz rację Małgosiu . I o to właśnie chodzi. Do mężczyzny przez żołądek. U kobiety gdy chcesz coś zyskać - tylko uśmiech i dobre słowo.
Grzesiu. Wejdż na 2 stronę ogrodu ciotki i tam przed fotkami clematisów jest opis tych, które znam. Ten bylinowy też już ktoś zidentyfikował. na razie bez nazwy jest tylko niebieski. Jeśli chodzi o liliowce, to będziesz musiał poczekać. Całą dokumentację mam na działce , a pamięć mam dobrą tylko krótką. Myślę, że jak zdrowie i pogoda pozwolą to w sobotę będę na działce i wtedy będę mogła Ci podać większość nazw. Na dokładny opis trzeba bedzie poczekać do lata, kiedy zakwitną. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania chętnie służę informacjami. Serdecznie Was pozdrawiam Marysia ;:31

Pozdrawiam Marysia
Co rośnie u ciotki?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Wszystkie kwiatki masz bardzo ładne ale klematisy i liliowce :shock: :shock: :shock: toszok takie cudeńka. Powiedz Marysiu jak na 300 m zmieścić tyle roślin? chyba piętrowo je sadzisz.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

O matko kochana! Przepiękna kolekcja, ale te ogromne to mi oczy na słupkach postawiły! Nie mogłam uwierzyć! Widziałam wielkie kwiaty lilii, ale nigdy liliowców! Są ogromne! Fantastyczne! W dodatku w nieziemsko- fantastycznych kolorach! Jestem chora z wrażenia...a myslałam, ze na tym forum juz mnie nic nie zaskoczy.
Awatar użytkownika
ciotka
500p
500p

Post »

kryska pisze:Wszystkie kwiatki masz bardzo ładne ale klematisy i liliowce :shock: :shock: :shock: toszok takie cudeńka. Powiedz Marysiu jak na 300 m zmieścić tyle roślin? chyba piętrowo je sadzisz.
To jeszcze nie koniec. Mam kilka róż , pieciorników, trochę funkii, wiciokrzewy, kilka iglaczków, z większych złotokap i czeremchę i moje ulubione 13 krzewów lilaków - każdy inna odmiana. Są też byliny. Z dużych - mam kilka krzaków parzydła. A jeszcze jest coś do pojedzenia: maliny, jeżyny, borówki amerykańskie, jagody kamczackie, porzeczki, agrest, winogrona, leszczyna, orzech wloski, jabłonki , gruszki, wiśnie, śliwy, morela, brzoskwinia, pigwa i malutka czereśnia. Gdy zarząd ogrodu kazał spisać drzewa i krzewy rosnące na działce, osobiście przyszli sprawdzić czy to wszystko jest bo nie mogli uwierzyć. Najważniejsze,że ja się w tym dobrze czuję. ;:54 Pozdrawiam Marysia

Pozdrawiam Marysia
Co rośnie u ciotki?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”