Geniu to w pryszłym roku może i ja zasieję je od razu w ogrodzie może nie będą siewki tak padały jak w domu
Łukasz ano inna, tylko jakjest ich więcej to juz czasem między niektórymi dostrzec różnicę
Andrzej dzięki i nie powiedziałem jeszcze w tej kwestii ostatniego słowa
Sylwia to prawda różne odcienie zieleni tych roślin doskonale się prezentuja na jednolitym ciemnym tle
Gosiu a ja jeszcze bym chciał posadzic dużo dużych drzew,

ciekawych odmian jest mnóstwo a powierzchni na wszystko zaczyna brakować, może by tak powiększyc ogród.
Igor to mnie zaskoczyłeś - żurawki zagniwają

to chyba czas pomyśleć przed kupowaniem kolejnych

, a hosty w większości tegoroczne lub ubiegłoroczne więc trzeba jeszcze trochę poczekać aby móc je dzielić, ale na wszystko przyjdzie pora, cierpliwości
Adam pracy trochę było i jest ale przyjemność jeszcze większa
Tomku ja też nawet nie próbuję spamiętać wszystkich odmian bylin a przez ostatni rok przybyło ich dużo

za to drzew i krzewów staram się nauczyć na pamięć, również fachowych, łacińskich nazw, przydają się zwłaszcza w czasie wypadów do szkółek

. A ślimaków to u mnie jakas plaga w tym roku, najlepiej im skakowały irysy, potem dalie, a hosty o dziwo tylko troche podgryzione.
Adam w większości to młode rośliny - kolejna forumowa choroba

wcześniej miałem chyba cztery odmiany, wypisać wszystkie nazwy to żaden problem

, ale może zaprezentuję Ci na miejscu wszystkie hosty
Grażynko u mnie ślimaków w tym roku jest bardzo dużo jak nigdy

aż kupiłem środek do ich likwidacji i trochę opanowałem sytuację, chociaż jeszcze i tak ich dużo.