Gosiu , ciekawe ma kwiatki Twoja jeżówka . Moje trzy odmiany mają pąki , już się nie mogę doczekać

.
Fajnie przedstawiłaś opisem fotki

.
A teraz powiem Ci tak ; zasadż to , co będzie od wiosny do jesieni zdobiło Twój ogród . Pomyśl o mini iglaczkach , chociażby szczepionych na pniu , będą zdobiły ogród cały rok . Wybór jest imponujący , tak w kolorach , jak i w kształtach .
Róże tak , ale kwitnące prawie do jesieni , lub powtarzające , pomiędzy nimi lawendę , bodziszki , szałwię omszoną , przetaczniki i dzwonki . A może jakieś trawy , dodające lekkości i polotu rabacie , piórkówki - rozplenice , turzyce , kostrzewy , a na skraju widzę żurawki , może nawet gdzieniegdzie wciśniesz mini hosty .
Zobaczysz Gosiu , jak będzie pięknie . A co najważniejsze , koniecznie poszerz te rabatki , bo coś mi się zdaje , że są ciut za wąskie . No i proste , a jak wprowadzisz asymetrycznie uklad obrzeży , to i ciekawie będzie Twój ogród wyglądał i więcej będziesz miała pola do popisu . Potem tylko wysypać kamieniem - bo on będzie nadawał ton ogólnemu wyglądowi . Kora tak , ale uważam , że tylko tam , gdzie będziesz chciała mieć kwasolubne rosliny ; azalie , Rh itp. , nie przy różach .
U mnie zimno , deszcz na przemian ze słońcem , parno , a za chwilę wietrznie

.