Dorotko mam nadzieję, że sny spokojne, kolorowe były.
Marcyś tylko ... niech by się nieco zagęścił

Marzy mi się taki zielony parasol
Gosiu, nie wiem, czy był to carex Buchmanii

jeśli tak to niedobrze, że ciachnełaś. Kiedyś M skosił miskanta i ten padlł.
Karolu miło, że wpadłeś

żółte i pomaranczowe lilie to nasadzenia mojej córci. Pięknie rosną, kwiatostany po 20 pąków, a wysokość z 1,40. To drugi ich rok u mnie. Clemki też drugoroczniaki.
Ogród wielokrotnie przemyślany, ale jak się rośliny rozrosną, to może sie okazać, że za mało, niestety.
Agus, a wiesz, że się nie spodziewam
Kochana, a ile u Ciebie roślinek

cała masa pięknie skomponowanych, a widziałam tylko głównie te, które teraz kwitały.
Podniebne fotki dzisiaj pochmurne i chłodno się zrobiło.
Andrzejku trawek taki już urok.
Paula było, było kwitnięcie Duchess, ale niezbyt spektakularne, więc mogło umknąć.
W kółeczku wiąz Camperdawnii, piękne drzewo ... mam nadzieję, że u mnie też kiedyś ... Prawie wszystkie trawy ubiegłoroczne, więc miały nieco czasu aby się rozrosnąć, ale jakoś się ociągają.
Anetko dziękuję

i tak niech im zostanie, niech zdrowo rosną
Igorku miło Cię powitać

Oj dawno, dawno zaglądałeś ... a przynajmniej sie ujawniałeś

Dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej.
Agnieszko nie zazdraszczaj, wpadaj i oglądaj, zapraszam
Iwonko dziękuję za czujność poprawiłam, wiem przecież, że lato

jakoś tak zapomniałam...
Izka o marglu póki co ciii, roślinki rozrastają się w dużych wykopach, co dalej będzie

Różyczki Pani sobie życzy, zaraz będą
Adaś miło, że wpadłeś nareszcie

częściej poproszę.
Agatko pomiędzy trawą a rabatką jest plastikowe obrzeże. Jak będzie kostka to się uzupełni.
A kwiatek ... hostowy.
Moniczko wiele roślinek dostałam w prezencie, stąd dostatek ogródkowy. Gdybym miała sama wszystko organizować z pewnością tyle tego by nie było. Różyczki głównie jesienne, więc cieszę się, że się zaaklimatyzowały. Znajomi przynajmniej nie mają problemu co kupić
Tajeczko dziękuję, anamonki pomalutku startują, ale mialy być pełne ...
Beatko, da się zrobić.