Joasiu, a wiesz że ciągle myślę o hamaku, ale mam chyba zbyt duże odległości miedzy brzozami... poszukam jednak takiego o większym 'rozstawie'... dzięki za miłe słowa!
Krysiu, widziałam Twoją - cóż od niej chcesz, moja droga, też ślicznotka... te u mnie w doniczce są uratowane - zmarzły w maju na amen, ale na szczęście jakoś się odrodziły...
Kasiu, perukowiec ma góra 50-60cm wysokości, także jeszcze maluch z niego... peruczek w tym roku nie będzie, ale może za rok

floksy się szykują... rozrosły się ładnie, także będą cieszyć oczy... mam trzy kolory - blady i ciemny róż oraz biel.
Jule, tak, to ten dereń... rośnie od zachodu, w półcieniu... myślę, że mu tam dobrze... sprawdzałam w mojej 'biblii' i napisali, żeby sadzić w słońcu lub półcieniu. Czy Twój ma tylko cień? pęcherznice kupiłaś pod moim wpływem? ;)
nie wiem co z Twoimi floksami i liatrami się dzieje ;-( stały w wodzie, że zgniły? widzę, że moje liatry są juz duże, z zawiązanymi pąkami kwiatów... mam nadzieję, że te dwie Twoje zrekompensują stratę pozostałych...
Ewcia, dzięki za miłą opinię

u mnie nic pod sznurek nie rośnie, więc ciętego żywopłotu nie uwidzisz, tak juz mam ;) floksy, pobuuudkaaa! ;)