A te liście to co to jest?Chyba już raz pytałam?
Ja też z Jagodką cichutko siedzę i podziwiam i nie tylko tą różę ale wszystko a ten orlik pomarańczowo łososiowy szczególnie.
Tosiu co to za świeca, widzi mi się paprotka kwitnaca na biało - a wiesz dlaczego tak mówię? bo mój sasiad miał ogród biały i miał co mnie zdziwiło kwitnące na biało paprocie
a dotrzymam dziewczynom towarzystwa i też się d o s i e d ę tak przyjemnie :P
ANIU ciekawi mnie co to jest co nazywasz paprocią kwitnąca .To na pewno nie jest wielosił a kwiatki pięknie pachną . Basia moją kępusia wieczornika tak się pięknie rozrosła i teraz to wielki krzaczor . Tosia nie umiesz fajniejszej fotki zrobić temu ogórecznikowi . Przecież on taki fotogeniczny . Sciana czerwieni powalająca . Też bym z Wami posiedziała ,ale widziałam to wczoraj w realu a czas mnie goni
Tosiu rzeczywiście wspaniała ta Twoja róża na pergoli. Mam o podobnych kwiatach, jednak nie tak obficie kwitnącą. Masz się czym szczycić, można się nią zachwycić i podziwiać bez końca. Ileż te róże mają w sobie uroku
Dziewczyny, co wy tak chcecie siedzieć cichutko i dumać u Tosi zawsze wesoło i gwarno, ciszy nie uświadczysz a i ogród radosny...bardziej chce się krzyczeć, niż kontemplować