Jesienią dostałam kilka maluśkich siewek, a teraz mam busz na rabacie, ale naprawdę polecam , bo pachnie wieczorami cudnie.Najładniej wygląda posadzony w grupie, a o tym nie wiedziałam jesienią
 Jesienią dostałam kilka maluśkich siewek, a teraz mam busz na rabacie, ale naprawdę polecam , bo pachnie wieczorami cudnie.Najładniej wygląda posadzony w grupie, a o tym nie wiedziałam jesienią  Jutro zrobię aktualne zdjęcie jak wygląda w tej chwili
  Jutro zrobię aktualne zdjęcie jak wygląda w tej chwili  

EWUŚ będzie potrzebowała, ale to dopiero za jakiś czas. Mam ją od 15 cm sadzoneczki i trochę trwało, zanim można ją było dostrzec

a ja i tak nie pamiętam .Trzeci raz się go nie zapytam bo pomyśli ,ze jakaś nienormalna jestem a mnie się kojarzy z czymś lichym (nazwa)
 a ja i tak nie pamiętam .Trzeci raz się go nie zapytam bo pomyśli ,ze jakaś nienormalna jestem a mnie się kojarzy z czymś lichym (nazwa) cudo
 cudo Kulminacyjnym punktem programu była kawka w ogrodzie Gencjany
 Kulminacyjnym punktem programu była kawka w ogrodzie Gencjany  Może nie napiszę, że szczena mi opadła, ale bez bicia się przyznam, że moim marzeniem jest , by u mnie kiedyś też było tak pięknie i przytulnie
 Może nie napiszę, że szczena mi opadła, ale bez bicia się przyznam, że moim marzeniem jest , by u mnie kiedyś też było tak pięknie i przytulnie