MARZANKO jeśli chodzi Ci o te na zdjęciu z margarytkami to wieczornik damski Jesienią dostałam kilka maluśkich siewek, a teraz mam busz na rabacie, ale naprawdę polecam , bo pachnie wieczorami cudnie.Najładniej wygląda posadzony w grupie, a o tym nie wiedziałam jesienią Jutro zrobię aktualne zdjęcie jak wygląda w tej chwili
EWUŚ będzie potrzebowała, ale to dopiero za jakiś czas. Mam ją od 15 cm sadzoneczki i trochę trwało, zanim można ją było dostrzec
Mnóstwo kwiatów Ci kwitnie; podoba mi się trytoma, ale tylko raz u mnie kwitła, a potem padła. Bergenia spokojnie
będzie czekać. Może coś jeszcze będziesz chciała. Będę przesadzać irysy.
Adrianno umówimy się w najbliższym czasie Jutro sprawdzę grafik i na pw podam Ci kiedy to może być możliwe, a Ty mam nadzieję, że coś z tego wybierzesz
Ewa proszę powiedz jak nazywają się te fioletowe kwiaty .Kupiłam takie na targu .Pan był uprzejmy dwa razy mi nazwę mówił a ja i tak nie pamiętam .Trzeci raz się go nie zapytam bo pomyśli ,ze jakaś nienormalna jestem a mnie się kojarzy z czymś lichym (nazwa)
Dzisiaj była pogoda taka , jaką lubię. Nie dokuczał upał i było fajnie, tym bardziej ,że miałam bardzo miłego gościa O aparacie niestety zapomniałam, ale to chyba z wrażenia Kulminacyjnym punktem programu była kawka w ogrodzie Gencjany Może nie napiszę, że szczena mi opadła, ale bez bicia się przyznam, że moim marzeniem jest , by u mnie kiedyś też było tak pięknie i przytulnie
Adrianno jeszcze raz dziękuję za wszystko
Ponieważ zapomniałam aparatu, to musicie się zadowolić fotkami z mojego ogrodu
EWCIU zylistek i hortensja już kwitną a u mnie dopiero sie namyślają a moze sie wstydza . Kto wie . Piękna zdrowa zieleń i ta kępa wieczorników łał . Sliczna ta czerwona różyczka
Ewo, dzięki za miłe popołudnie.Wspaniałą przestrzeń ładnie zagospodarowujesz i tylko trochę cierpliwości - roślinki - te małe,
szybko urosną. Wspaniale, że masz miejsce na wiele jeszcze drzew. Bylinkami chętnie się będę dzielić.