GRAŻYNKO Dzięki

Czekam az dopiero wszystko zakwitnie i wtedy będe wiedziała ,czy dobrze je wszystkie posadziłam . Na dzisiaj już wiem ,że dzwonki będe musia dołożyć do niektórych róż a piwonie przesadzić tylko niektóre
GABI zarazz pokażę sadzonki patyczkowe . Niektóre jak np. Tereska mają dopiero po 1 listku ,ale to dlatego ,że nie była w ogóle przykryta . Zapomniała jeszcze o Polce ,ale u niej jak na razie tylko 1 ma listki
ANIU on jest śliczny i ślicznie pachnie a Kristalperle to taka porcelanowa panienka . Jesteśmy dumni z tego młodszego wnuka teraz będzie mieć 14 lat
BOGUŚKO dzis zakwitła Sarah Bernhard to ostatnia z nowości ,ale ma tylko 1 kwiat ale zgodny z zakupem . No dzis już dalej poszły prace grilownicze potem pokażę a syn sie śmiał czy mam pozwolenie pokazywania jego pracy
ANIU ds Rosarium w pełni rozkwitu ślicznie wygląda taka kępa różowości ,ale zapach ma umiarkowany
BAŚKA u mnie jakoś szybko nie opadają ,no ,ale ona dopiero dziś jest w pełnym rozkwicie . Wiesz co pędzone to pędzone
IZULKO nie pomyliłam sie z etykietkami tak jest jak jest . Tymiankowa tabliczka jest orginalna a oregano czy bazylia tylko taka może być różnica .To oregano jest najpierw zielone a potem dopiero przebarwia sie na żółto . Gdzie tylko mam miejsce sadzę to to na obwódkach bo bardzo mi sie podoba . Jak Ci wyślę to sama zidentyfikujesz co to jest . Wiem ,że jesteś znawczynią ziółek dlatego za bardzo sie z Tobą nie sprzeczam . To żółte oregano dostałam od Iwonki i sama sobie tyle tego naposadzałam
na razie fotki patyczków dla Gabi