Co by to nie było, mały kwiatuszek czy krzaczek ostróżki, to i tak szkoda. Tyle pracy i serca wkłada się w te ogródki...no cóż...takie życie i prawa natury...
 Co by to nie było, mały kwiatuszek czy krzaczek ostróżki, to i tak szkoda. Tyle pracy i serca wkłada się w te ogródki...no cóż...takie życie i prawa natury...   
 Pewnie i tak szybko odratujesz co się da, a resztę znając Ciebie szybko uzupełnisz ;)

to nie ładnie ,ale z naturą jeszcze nikt nie wygrał
 to nie ładnie ,ale z naturą jeszcze nikt nie wygrał   Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale nie masz na to wpływu poobcinasz i odrosna przeciez Cie kochają
 Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale nie masz na to wpływu poobcinasz i odrosna przeciez Cie kochają   

no coż... tak jak piszecie - z natura się nie wygra... dziś dalej wieje, tyle że już nie tak mocno.
 no coż... tak jak piszecie - z natura się nie wygra... dziś dalej wieje, tyle że już nie tak mocno.  a w przysżłym roku będę miała znacznie mniej surfini.
 a w przysżłym roku będę miała znacznie mniej surfini.
 Teraz to czynię
 Teraz to czynię  
  Odpowiednio nawiezione będą zdobiły koszyczki, Współczuję strat, bardzo
 Odpowiednio nawiezione będą zdobiły koszyczki, Współczuję strat, bardzo 

A oglądałaś u Izki Tamaryszka relację z ubiegłego roku
 A oglądałaś u Izki Tamaryszka relację z ubiegłego roku  

Relacjez zeszłego roku też oglądałam w TV.
 Relacjez zeszłego roku też oglądałam w TV.

.
 . ?
 ?
 żurawki przetrwały bez większych strat.
 żurawki przetrwały bez większych strat.