Coę się dzieje z moimi pomidorami proszę o POMOC

Warzywa w gruncie i pod osłonami.
Awatar użytkownika
weteran
500p
500p
Od: 5 sty 2010, o 21:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Coę się dzieje z moimi pomidorami proszę o POMOC

Post »

to co w ziemi to się wypłuczę , a co do pomidorów decyzje musisz podjąć sam , myśmy Ci juz nasze zdania napisali :D
p.s
Tadeusz, przecież takie zwirusione tez na pewno miałeś i wiesz , że zanim sie to pozbiera to prawie miesiąc minie te co są przenawożone to inna sprawa
Paweł _____________________________________________________________________________
Kobiety z natury są Aniołami, ale kiedy skrzydła opadną przychodzi im latać na miotle....
Rafi93r
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 23 sie 2010, o 23:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tadeuszu dziękuje bardzo za poradę :) teraz na pewno nie wyrwie ani jednego krzaka pomidora będę je ratował jak tylko się da
Widzę że zdania są podzielone :roll: ale może warto zaryzykować te 6 sztuk i zobaczyć co się będzie działo dalej z nimi
Weteran jeśli mówisz że się wypłucze to może warto zaryzykować?
Awatar użytkownika
weteran
500p
500p
Od: 5 sty 2010, o 21:45

Post »

abyś mnie dobrze zrozumiał , ja bez namysłu wyrwałbym te pomidory które są zawirusoine tzn mają zniekształcone wierzchołki (liście zniekształcone drobne powyginane bodaj na pierwszych fotkach są ) te co mają objawy przenawożenia to jest szczegół na temat wyrywania ich się nie wypowiadałem :D
Paweł _____________________________________________________________________________
Kobiety z natury są Aniołami, ale kiedy skrzydła opadną przychodzi im latać na miotle....
pomidormen
1000p
1000p
Od: 26 sty 2010, o 11:08

Post »

Jak zdecydujesz się na sadzenie nowych krzaków to wymień trochę ziemi, to najpewniejszy sposób na usunięcie nadmiaru pokarmu.
Rafi93r
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 23 sie 2010, o 23:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przed chwilą wróciłem z foli i zobaczyłem że pomidorki mają się już troszkę lepiej jestem bardzo zadowolony ;:138 a już myślałem że trzeba będzie się ich pozbyć
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uprawy WARZYWNICZE”