Witajcie po prawie miesięcznej przerwie i jednocześnie chciałabym się pożegnać na.. kolejny miesiąc. Prawdopodobnie czasem będę zaglądać, ale czy coś napiszę? Czy coś pokażę? Zobaczymy jak czas pozwoli i czy chęci będą. ?Przez jakiś czas chciałam w ogóle zrezygnować z forum i wydać połowę roślin ,bo nie mam nawet kiedy ich podlać

Okazja do tego jest tylko RAZ na 2 tygodnie? Nie muszę chyba mówić jakie po tych dwóch tygodniach są one przesuszone. Niestety problemy życiowe, nowa praca, studia? to wszystko razem sprawia, że nie mam na nie i na WAS czasu. Przepraszam?
Wszystkim i każdemu z osobna dziękuję za wpisy. A
siu/Joane, Ranatko, Basiu, Justynko, Henryczku, Anno, Kasiu74, Duśka, Asiu/Art, Agnieszko/Agita, Agatko, JoasiuM, Justynko/Mala_Mi DZIĘKUJE Wam szczególnie za wpisy! To dzięki Wam i innym osóbkom wiem, że nie potrafiłabym tak po prostu przestać? być? na tym forum.
Renatko dziękuję za życzenia imieninowe!
Justynko/Mala_Mi keik Phal. equestris alba klimatyzuje się ślicznie. Co prawda zżółkł mu jeden listek ale to było do przewidzenia. Korzonki ładnie mu rosną, a to przecież najważniejsze! Dziękuję Ci za niego :)Oto on:

SPecjalnie dla
Asi/Art. Phal lueddemaniana:

I jego śmieszny korzeń po lewej:

A teraz kilka innych fotek:

A na rozwinięcie tego pączka czekam z ogromną niecierpliwością?.

Poza tym kilka Phalaenopsis tworzy pędy, liście , korzenie. Będzie dużo kwitnień. Masdevallie rosną w zieleń:) No i hit miesiąca:
Angraecum scottianum tworzy pęd!

Oby w tym roku doczekał się kwiatów
MARYSIU ta kropka to przez przypadek... Nie oznacza końca tego wątku nie nie ;)