Wiosną budzi się życie :)))

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiosną budzi się życie :)))

Post »

Jule pisze: coś w tym jest, jak ostatnio wytynkowalam kawalek sciany i to mala szpachelka, bo na duza pace sily mi brakuje, to nie wiedzial co powiedziec i go zamurowalo :;230 co nie zdarza sie tak czesto tz zeby mojego M coś tam zszokowalo :wink:
To ja to samo, małe narzędzie też wolę , on się śmieje z tego, a potem głupa pali jak widzi efekt końcowy. A najbardziej lubię jak panowie stoją tłumnie nad jakimś ustrojstwem i zastanawiają się jak coś wyjąć lub włożyć a ja wsuwam tam bez problemu ręce i nagle się okazuje że problem zniknął :;230 :;230 :;230
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:;230 :;230 powalacie mnie przypomniało mi się jak pierwszy raz pojechałam na budowę ze swoim i zaczęłam wyciągać wszystkie narzędzia mieliśmy wtedy montaż bramy a naprzeciwko też była budowa i sporo pracowników śmiali się że baba przyjechała na budowę trzeba było widzieć ich miny jak zaczęłam wiercić otwory i mocować uchwyty mój to pękał ze śmiechu .Później przyszedł jeden i mówi że od kiedy żyje to on nie widział żeby kobieta potrafiła bramy montować .Nie raz miałam takie sytuacje że się śmieli a później traktowali mnie na równi .Ale to jest fajne i coraz częściej się słyszy o kobietach w męskich zawodach a co nas nie stać :;230 :;230
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Dobra, dobra, tylko o tatuażach nie zapomni. Mnie się też jeszcze jeden marzy... ;:224 :P
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22

Post »

No i ja podziwiam, nie wiem co bardziej: pasje ogrodowe czy wszechstronność umiejętności. Też należę do women co im różne męskie zajęcia wychodzą, z tym większą ciekawością deklaruję chęć zaglądania.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

No to powiem Ci że mamy sporo wspólnego :;230 a że wiertarka nie jest nam obca to się męża nie musimy prosić co by haczyk na kwiatka zamocował :;230 :;230 :;230 i tatuażyk by się znalazł i kilka rysunków własnego autorstwa.
Prawko na "A" robiłam w 3 miesiącu ciąży z synem jeszcze wtedy na Wuesce (WSK), z córką uczyłam się na nartach (ich zainteresowania teraz są odwrotne synuś śmiga na nartach i desce a córcia z garażu by mogła nie wychodzić najlepsza zabawa to mycie części ropą).
No można powiedzieć - SIOSTRO :D
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

No to się ogromnie cieszę że kobietki są tak uzdolnione przynajmniej nie muszę się wstydzić że jestem kobietą jak tak dalej będzie to panowie będą nam gotować i sprzątać a my będziemy ciężko pracować :;230
Ania czy ty masz swój wątek ?
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jeszcze nie mam :?
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p

Post »

Aniu, to czas założyć :)
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kszy..kszy.. kusicielki już i tak wystarczająco dużo czasu tu spędzam
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p

Post »

Hej dziewczyny... SIOSTRY :D tak mi przyszło do głowy załóżmy nowy wątek pod tytułem np:" Robota nie dla chłopa "( to tak z przekory) :;230 i byśmy sobie tak wpisywały czego się podjęłyśmy i z jakim skutkiem :?: Może być całkiem zabawnie. Ale powymieniamy się też spostrzeżeniami. Co wy na to :?:
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Ania to po co masz na darmo siedzieć to załóż wątek :D
Emka niezły pomysł dopiero by panowie tam się wypowiadali :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p

Post »

Jestem za, bo właśnie domek remontuję i trochę tych niebabskich prac już zrobiłam :wink:
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Emka zakładaj :)
Zupełnie mi wyleciało z głowy że ja mam swój wątek ogrodowy :oops: niestety trochę zaniedbany od ubiegłego roku :oops: może w weekend go troszkę zaktualizuje :wink:
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p

Post »

A proszę bardzo wąteczek http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=3&t=43562
Zapraszam, Może być niezły ubaw :heja
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Witam po weekendzie
W niedzielę byliśmy ze znajomymi na treningu w Częstochowie na torze super moto cały dzień, zrobiliśmy grilla chłopcy wypili po piwku było fajnie. Tylko teraz jestem zła bo robota w ogrodzie stoi mój wyjechał dziś nad ranem w delegację na dwa tygodnie szlag mnie trafia jak on wyjeżdża nie lubię siedzieć sama ,fakt że mam maleństwo ale to nie to samo .My tego oczka to do końca wakacji nie zrobimy jak tak dalej będzie :evil: ,jeszcze net mi chodzi jak by chciał a nie mógł strona to z 10 minut mi się ładuję bo przecież transfer zmniejszyli bo za dużo się siedzi. Co za dzień dziś mam to masakra boli mnie ząb przez to jak pojechałam do apteki przestawiłam facetowi samochód , na szczęście nie było nawet ryski bo by mnie chyba tam zlinczował ,zrezygnowałam dziś z zakupów i stwierdziłam że nie nadaję się dziś do niczego jestem przybita więc lepiej nie wyściubiać nosa z domu tak będzie lepiej dla mnie ,po drugie pogoda też dziś nie sprzyja więc postanowiłam że spędzę dzień w domu . :evil: :cry:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”