Krysiu kuleusy rosną jak szalone, one też bardzo zadowolone ze

Niestety kompozycji bluszczowej nie będzie bo tradycyjnie już przelałam je, szkoda że od razu nie przesadziłam ich do innej ziemi, no cóż pozostał żal i czekanie na okazję do kupienia nowych

Moja nowa hoja, już druga, tę dostałam od Adam S.też carnosa jeszcze aklimatyzuje się, była ładnie ukorzeniona to szanse ma ogromne by było jej u mnie dobrze. Zal mi aloesa którego dostałam od Elci, próbowałam go ratować ale chyba mało skutecznie, przyczyna ta sama co z bluszczami :oops, pozostałe maluszki maja się świetnie, wszystkie listki fiołasków już w doniczkach i pozostało czekanie na pojawienie się nowych listków.
Oczywiście tradycyjnie już musiałam po raz kolejny reanimować moje go cisusa, nie wiem czy coś z niego będzie, ale nie mogłam dać mu kolejnej szansy, ostatni listek fiołka powędrował do ziemi, wszystkie które dostałam bardzo
ładnie puściły korzonki,

Begonia tygrysia, reo paskowate, scilla, nagrabia, kalanchoe magic bell, skalnica rozłogowa - myślę że nic nie pomyliłam w nazwach, otrzymałam od Celinki -trzynastka

Witam Cię Edwardzie

ale braki czasowe powodują że ciągłe to staje się odległe.
A to kilka kwitnących obecnie

Wszystkim życzę słonecznego i cieplutkiego tygodnia