Świat Beci
Re: Świat Beci
jestem miałam kłopoty z logowaniem,
dopiero z nowym kompem się udało:)
wkrótce wrzucę nowe zdjęcia:)
dopiero z nowym kompem się udało:)
wkrótce wrzucę nowe zdjęcia:)
wkrótce trochę trwało, ale dziś postaram się coś wrzucić:)
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ano trwało....9 miesięcy!!! Byłaś może......
jak już pisałam, miałam kłopoty z logowaniem, wiele razy z admin zmienialiśmy
hasło i nic!
dopiero, gdy kupiłam nowego kompa, udało mi się na nowo zarejestrować. Ale wtedy zapał do działki opadł. Miałam fatalny rok na działce, po powodziach i deszczach wyszły braki w drenażach i właściwie większość sezonu stała woda, upraw żadnych, wiele roślin ukochanych padło i się zniechęciłam. Nie było się czym chwalić. Teraz rodzimy się na nowo, zapał jest, oby nie powtórzył się poprzedni rok, bo dziś sypie śniegiem solidnie! dobrze, że kwiatów nie posadziłam , bo w LM pelargonie miałam już w koszyku.
W weekend jeśli zima sobie pójdzie, mam zamiar przerobić trochę rabatę z wrzosami, trzeba nowej ziemi dać i kory, wymienić płotek, poza tym musimy solidnie popracować nad naszych kompostownikiem, bo niedługo zajmie nam połowę działki
Tymczasem zapraszam do galerii:

hasło i nic!
dopiero, gdy kupiłam nowego kompa, udało mi się na nowo zarejestrować. Ale wtedy zapał do działki opadł. Miałam fatalny rok na działce, po powodziach i deszczach wyszły braki w drenażach i właściwie większość sezonu stała woda, upraw żadnych, wiele roślin ukochanych padło i się zniechęciłam. Nie było się czym chwalić. Teraz rodzimy się na nowo, zapał jest, oby nie powtórzył się poprzedni rok, bo dziś sypie śniegiem solidnie! dobrze, że kwiatów nie posadziłam , bo w LM pelargonie miałam już w koszyku.
W weekend jeśli zima sobie pójdzie, mam zamiar przerobić trochę rabatę z wrzosami, trzeba nowej ziemi dać i kory, wymienić płotek, poza tym musimy solidnie popracować nad naszych kompostownikiem, bo niedługo zajmie nam połowę działki

Tymczasem zapraszam do galerii:

kupiłam trochę nowych bylin na skalniak, fotosik coś nie słucha, jutro wrzucę jakieś fotki, jeśli ktoś je ogląda:)
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja oglądam
.Witaj po przerwie.
Zeszły rok był kiepski jeśli chodzi o opady-nie Wy jedni na tym ucierpieliście
.
Mówi się trudno i działa się dalej
.

Zeszły rok był kiepski jeśli chodzi o opady-nie Wy jedni na tym ucierpieliście

Mówi się trudno i działa się dalej

-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj wśród nas,oczywiście ,że oglądamy mało tego nawet wyobraź sobie czytamy.Pozdrowienia i życzenia powodzenia w tym roku
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
BECIU miejmy nadzieję ,że ten rok będzie dla nas lepszy chociaż nieszczególnie sie zaczyna . Działeczka wysprzątana i wszystko ślicznie kwitnie . Fajny ten skalniaczek
Moje nowości na skalniak:

Agnieszko, masz rację. Trzeba już zapomnieć, o tym co złe i myśleć o przyszłości. Jutro ma być ładnie, to myślę, że podziałamy:)
Księgowa- fajnie, że jesteś po przerwie i jeszcze to czytasz!!!
Jakuch, ciesze się, że skalniak ci się podoba, myślę, że w tym roku jeszcze nad nim popracuje.
Pozdrawiam wszystkich:)

Agnieszko, masz rację. Trzeba już zapomnieć, o tym co złe i myśleć o przyszłości. Jutro ma być ładnie, to myślę, że podziałamy:)
Księgowa- fajnie, że jesteś po przerwie i jeszcze to czytasz!!!
Jakuch, ciesze się, że skalniak ci się podoba, myślę, że w tym roku jeszcze nad nim popracuje.
Pozdrawiam wszystkich:)
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Tez cały czas pracuje nad moim i może wreszcie udało mi się ,ale to sie dopiero okaże