WITAM MIŁYCH FORUMOWICZÓW . Dzisiaj był dzień na sprzątanie a nazbierało sie tego wszystkiego mnóstwo . Wszystkie skrzynki z roślinami z piwnicy trzeba było złozyć w jedno miejsce no i czas odświeżyć altankę po zimie . Także i dzisijszy dzień był nie mniej pracowity . Zakwitnął mi szczawik ,którego zamawialiśmy z Basią . Sliczniusi maluszek na skalniak a jak pięknie zakwitł potem Wam pokażę . Słoneczne dziecię , a wieczorem zamyka kwiatki Jestem nim zafascynowana Nasteny z tej serii dopiero wypuszcza listki mam nadzieję ,że będzie nie mniej sliczny
EWUNIU -Es w ptaszku jest pelargonia angielska a zakupy hmmmmm owszem udane
EWUNIU tyle komplimentów jakoś dawno nic nie kupiłam

wiec trzeba było trochę rozruszać pieniądze ,żeby sie nie zastały . Też miałam 5 cebulek a zakwitły tylko 3 a 2 lila to ciekawe . Robią takie misz-maszy ,żeby sie pozbyć niechodliwych cebulek . To samo z narcyzami . Kupiłam BRODWAY ale nie wszystkie to Brodway 3 a 3 inne . Jedno oszustwo
MONISIU wiedziałam ,że to maluszek i właśnie taki mi odpowiadał łącznie z kolorem . Mam jeszcze 2 takie miniatury ,ale na razie nie zakwitły
BAŚKA no to muszę mu nadać imię ja zaglądałam ,żeby miał jaknajwięcej pędów i się zapędziłam
NELU przecież tylko Ciebie było widać [bo byłaś kierowcą w tym samochodzie] a my wszystkie za powojnikami . To był dopiero widok
Teraz pokażę Wam czym sie tak zachwyciłam tak wyglądał w słońcu

a tak po zachodzie