I obie nowe hortensje ok i klonik palmowy , bałam sie większych strat po tej zimie

a to takie śliczne maleństwa.
 a to takie śliczne maleństwa.

, większość niestety obmarzła, jest szansa że coś odbije, bo znalazłam jeden obiecujący pączek, to niewiele. Na razie czekam, jak na klematisa Rupelka.
 , większość niestety obmarzła, jest szansa że coś odbije, bo znalazłam jeden obiecujący pączek, to niewiele. Na razie czekam, jak na klematisa Rupelka.   
  szkoda, to takie cudne roślinki... Na razie oglądaj u mnie. A pączki krokusowe ostatnie rozwinęły się przy wczorajszej pogodzie
 szkoda, to takie cudne roślinki... Na razie oglądaj u mnie. A pączki krokusowe ostatnie rozwinęły się przy wczorajszej pogodzie   
  Wiem, i bardzo się cieszę
 Wiem, i bardzo się cieszę   Coraz większa jest też mertensja, choć musiałam mocno zredukować ilość ślimaków, bo dybały
 Coraz większa jest też mertensja, choć musiałam mocno zredukować ilość ślimaków, bo dybały   

Pierwiośnik cudowny, sangwinaria, kokorycz same pięknotki.....a co to za cudowny bąbelek z kryzie na ostatnie fotce poprzedniej strony
  Pierwiośnik cudowny, sangwinaria, kokorycz same pięknotki.....a co to za cudowny bąbelek z kryzie na ostatnie fotce poprzedniej strony  

, ja u Ciebie już wieki nie byłam, zajrzę po świętach, daję słowo
 , ja u Ciebie już wieki nie byłam, zajrzę po świętach, daję słowo   
  Już nabiera kolorków
 Już nabiera kolorków   

coraz więcej rarytasów.
 coraz więcej rarytasów.

dziś szybko
 dziś szybko

, a jak miodunka rubra bedzie juz do podziału to pamietaj o koleżance
  , a jak miodunka rubra bedzie juz do podziału to pamietaj o koleżance  

ta serduszka mała i wczesna, moja druga mała dopiero paczki pokazuje, a ze skalnicami to co jedna, to ma inne wymagania, jak kobieta
 ta serduszka mała i wczesna, moja druga mała dopiero paczki pokazuje, a ze skalnicami to co jedna, to ma inne wymagania, jak kobieta   
  wiem, uwielbiam je
 wiem, uwielbiam je