Moja familokowa oaza spokoju cz.7
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.7
GRAZYNKO przecież u nas są zaczarowane ogrody ,że nawet o tej porze są truskawki
. Spotkanie było naprawdę udane

- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu miałyście udane spotkanie . Miło tak się spotkać i pogadać
. Człowiek żyje nie tylko pracą
.

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jadziu-O ale miłe spotkanie!Może to i lepiej,że organizatorzy katowickiej wystawy zawiedli? ;:138Na targach jest za mało czasu,żeby pogadać.No i też mniej okazji do wymiany roślin,bo przygotowuje się raczej na nowe nabytki i wzajemnie podkręca.U nas też niedziela nie zachwyciła pogodą.Noce są bardzo zimne,zero,1 stopień,ale,że u Was już truskawki? To chyba szklarniowe czy spod folii?
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02

Dobrze, że pogoda dopisała, bo przynajmniej można było w ogródku posiedzieć.
Jadziu dzień chyba należał do udanych, prawda ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O, jak przyjemnie Was podglądać
Całe szczeście, że lato przed nami i jeszcze dużo ciekawych spotkań między forumkami. Podglądałam też u Joli. Tam to dopiero zjechało sie towarzystwa
Muszę przyznać, że miło na zadowolone buzie popatrzeć 

Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
Jadziulka ja dzisiaj z Izą-Chatte buszuję po ogrodach i nie mam czasu na wpisy-ale wiesz ,że bardzo się cieszę ze spotkania i nie muszę tego powtarzać.Całusy-lecę robić kolację.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Jadzia, zawsze, jak napiszesz o lubczyku, to i mnie chce się rosołu
nie wiem, czy gotować, czy wpaść do Ciebie
na deser zerwę kilka truskawek 

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- JAKUCH
BASIA mam nadzieję ,że dzień miałaś udany . On trochę jeszcze słabo pachnie gdyż dopiero co wyszedł na powierzchnię a ja już musiałam go skubnąć . Ręce pachniały mi nim . Możesz zajechać na rosół . No na nie to jeszcze trzeba poczekać
ANIU nie szkodzi a przy okazji pozdrów Izę i smacznego
OLU teraz częściej będą sie odbywać takie spotkania . Tak u Joli to silna wrocławska grupa i nie tylko
GRAŻYNKO jak najbardziej udany i nawet nie wspominaliśmy tego przykrego zdarzenia
EWCIU krakowska nieszkodzi my i tak byliśmy umówieni po targach u Tosi na ogródku . Za to mieliśmy wiecej czasu dla siebie. Niestety truskwaki sklepowe u nas również takie zimne noce
EWCIU masz rację trochę relaksu i zaraz lepiej sie czujemy

ANIU nie szkodzi a przy okazji pozdrów Izę i smacznego
OLU teraz częściej będą sie odbywać takie spotkania . Tak u Joli to silna wrocławska grupa i nie tylko
GRAŻYNKO jak najbardziej udany i nawet nie wspominaliśmy tego przykrego zdarzenia
EWCIU krakowska nieszkodzi my i tak byliśmy umówieni po targach u Tosi na ogródku . Za to mieliśmy wiecej czasu dla siebie. Niestety truskwaki sklepowe u nas również takie zimne noce
EWCIU masz rację trochę relaksu i zaraz lepiej sie czujemy

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Jadziu świeży lubczyk w rosole...rarytas...ususzonego na razie pakuję do niedzielnej zupy...
u mnie ma dopiero 10 cm...wszystko takie opóźnione ...w tej Pszczynie
Ale zapach lubczyku wyczuwam nawet jak o nim piszę... 

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Andzia1
- Od: 15 maja 2009, o 07:56
Jadziu... aż zapachniało mi hiacyntem z monitora, piękny... Ale jeszcze piękniejsze są Wasze uśmiechnięte buzia, od razu widać że spotkanie udane.
Za każdym razem kiedy podglądam Twój ogród to tylko wzdycham sobie do tych róż. Mam nadzieje, że odważę się kiedyś na stworzenie różanej rabaty - chociaż jednej... Pozdrawiam cieplutko!
Za każdym razem kiedy podglądam Twój ogród to tylko wzdycham sobie do tych róż. Mam nadzieje, że odważę się kiedyś na stworzenie różanej rabaty - chociaż jednej... Pozdrawiam cieplutko!
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Jadziu - piękne spotkanie :P
Czy masz jakiś sposób na to by hiacynty tak pięknie kwitły ?
U mnie sporo jest takich jakby wyrodzonych, kwitną słabiej, kwiaty dużo mniejsze....
Czy masz jakiś sposób na to by hiacynty tak pięknie kwitły ?
U mnie sporo jest takich jakby wyrodzonych, kwitną słabiej, kwiaty dużo mniejsze....
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Piękny ten fioletowy hiacynt, dziś widziałam w tesco hiacynty po 2,99 chyba jeszcze sobie kupię, postoją teraz w mieszkaniu a na jesień powsadzam do ziemi
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Witaj Jadziu! Dziękuję za pozdrowienia 
Hiacynty masz wyjątkowo piękne
Jeszcze nie widziałam tak intensywnie żółtych! A fioletowy taki pełny!
Wprawdzie teraz czas zachwycać się wiosennymi kwiatami, ale czyniąc to, nie mogę doczekac się ... róż. Tak mnie jakoś "skrzywiło"
Mam nadzieję, ze w czasie kwitnienia róż spotkamy się u mnie, u Ciebie lub jeszcze gdzie indziej ;)

Hiacynty masz wyjątkowo piękne

Wprawdzie teraz czas zachwycać się wiosennymi kwiatami, ale czyniąc to, nie mogę doczekac się ... róż. Tak mnie jakoś "skrzywiło"

Mam nadzieję, ze w czasie kwitnienia róż spotkamy się u mnie, u Ciebie lub jeszcze gdzie indziej ;)

- JAKUCH
WITAM WSZYSTKIE MIŁE OGRODNICZKI .Niestety mszyce zaczynają sie panoszyć i atakować róże . Nie moge patrzyć jak im listki obzerają . Jest ich mnóstwo zielonych latających stworków brrrr Wieczorem zrobiłam oprysk . Listki na Chopinie w ciapki i jeszcze na paru innych . Wczoraj próbowałam ustalić kto robi mi te ciapki a dziś już widziałam ,ze zaczynają sie zasiedlać mszyce na listkach więc musiałam pryskać . Myślałam juz ,że to skoczki gdyż jak przyglądałam sie listkom Chopina to było widać jakby były podzgane . Czy mszyce też tak robią
Zaczęły kwitnąć Tardy a na piwonich majowych pokazują się pąki
IZO miło Cię gościć po tak długiej przerwie . Wiesz tęskni sie za ludżmi z którymi się pisze tak długo . Będę czekać niecierpliwie na to spotkanie . Hiacyntów mam dość trochę w wieczorem był piękny zapach od nich
IWONKO za sztukę to chyba trochę drogo na jesień będzie ich większy wybór i tańsze
MARIOLKO po prostu nawożę i nic innego im nie robię tak jak wszystkie kwiaty . Pare takich też sie znajdzie ,ale to z tych nowszych ,ale te starsze odmiany rosną fajnie i na dodatek chętnie się rozmnażają
ANIU w Twoim ogrodzie przecież nie może zabraknąć królowych . Przyjdzie i na to czas tylko powoli
NELA wiesz on też taki wielki jak Twój ,ale już musiałam uszczyknąć do rosołu nie mogłam się już na niego doczekać
TOSIA a dla Ciebie specjalnie Hiacynty

IZO miło Cię gościć po tak długiej przerwie . Wiesz tęskni sie za ludżmi z którymi się pisze tak długo . Będę czekać niecierpliwie na to spotkanie . Hiacyntów mam dość trochę w wieczorem był piękny zapach od nich
IWONKO za sztukę to chyba trochę drogo na jesień będzie ich większy wybór i tańsze
MARIOLKO po prostu nawożę i nic innego im nie robię tak jak wszystkie kwiaty . Pare takich też sie znajdzie ,ale to z tych nowszych ,ale te starsze odmiany rosną fajnie i na dodatek chętnie się rozmnażają
ANIU w Twoim ogrodzie przecież nie może zabraknąć królowych . Przyjdzie i na to czas tylko powoli
NELA wiesz on też taki wielki jak Twój ,ale już musiałam uszczyknąć do rosołu nie mogłam się już na niego doczekać
TOSIA a dla Ciebie specjalnie Hiacynty