Dzięki serdeczne.elik_49 pisze:Uroczy rhipsalisa , zwrócił moja uwagę ciekawy koszyczek i osłonka, fajnie się to prezentuje.
 Ja jakoś ciągle nie mam czasu, żeby powstawiać zdjęcia, ale się zmobilizuję. A właśnie odnośnie osłonki to szukam czegoś wiszącego na all. ale nic nie mogę znaleźć
  Ja jakoś ciągle nie mam czasu, żeby powstawiać zdjęcia, ale się zmobilizuję. A właśnie odnośnie osłonki to szukam czegoś wiszącego na all. ale nic nie mogę znaleźć  . Najlepiej skoczyć do dom i ogród tam wszystko mają, tylko szkoda, że nie mam kiedy skoczyć
 . Najlepiej skoczyć do dom i ogród tam wszystko mają, tylko szkoda, że nie mam kiedy skoczyć  

Piękne okazy! Ja też uwielbiam begonie, niestety dopiero powoli odzyskuję dawną kolekcję po przeprowadzce.Pozdrawiam
 Piękne okazy! Ja też uwielbiam begonie, niestety dopiero powoli odzyskuję dawną kolekcję po przeprowadzce.Pozdrawiam  , postaram się to troszkę nadrobić
 , postaram się to troszkę nadrobić  

Paczuszka nie dość, że wypasiona, to widzę kilka roślinek, które chętnie bym podkradła
  Paczuszka nie dość, że wypasiona, to widzę kilka roślinek, które chętnie bym podkradła