jestem nowa na forum i pewnie będę potrzebowała pomocy, za którą z góry dziękuj
  jestem nowa na forum i pewnie będę potrzebowała pomocy, za którą z góry dziękuj  . Pragnę pochwalić się swoimi roślinkami ( domowymi i ogrodowymi). Może ktoś zapragnie się zemną wymienić
 . Pragnę pochwalić się swoimi roślinkami ( domowymi i ogrodowymi). Może ktoś zapragnie się zemną wymienić  . Ciągle poszukuję nowych kwiatów do domu i ogrodu. Czekam na propozycje. Odnośnie choroby kwiatowej
 . Ciągle poszukuję nowych kwiatów do domu i ogrodu. Czekam na propozycje. Odnośnie choroby kwiatowej  zapadłam na nią niedawno bo pół roku temu. Troszkę obawiam się dalszych efektów bo kończą mi się wolne miejsca na trzymanie kwiatów. No cóż ale apetyt na nowe roślinki wciąż rośnie, dlatego zapraszam. ( no i teraz nie wiem od czego zacząć, może na początek parapety)
 zapadłam na nią niedawno bo pół roku temu. Troszkę obawiam się dalszych efektów bo kończą mi się wolne miejsca na trzymanie kwiatów. No cóż ale apetyt na nowe roślinki wciąż rośnie, dlatego zapraszam. ( no i teraz nie wiem od czego zacząć, może na początek parapety) Mile widziane rozpoznanie odmian fiołka

na forum,fiołeczki cudowne.Czekam na kolejne zdjęcia twoich zielonych
  na forum,fiołeczki cudowne.Czekam na kolejne zdjęcia twoich zielonych 

ma za dużą doniczkę. Prawda???
 ma za dużą doniczkę. Prawda??? 
 Hej słuchaj,jeżeli chcesz aby zdjęcia były wieksze to zamiast miniaturek wybierz Zdjęcie 500px
 Hej słuchaj,jeżeli chcesz aby zdjęcia były wieksze to zamiast miniaturek wybierz Zdjęcie 500px

dostałam ją od cioci to moja pierwsza.
  dostałam ją od cioci to moja pierwsza.