Tosia pięknie podoba mi się bardzo super oczko i fajnie te murki znaczy się kostką obłozyłaś chyba też tak zrobię bo to lepiej się kosi i spokój jest ja jak na razie mam te plastik fantastik obrzeża ale się łamią wyginają i berzydkie są zielone, no i mam kostkę na tarasie i chodniki także kostka u mnie w ogrodzie by fajnie pasowała na obrzeża i kosiarka by się ucieszyła
Dziewczyny, cieszę się,że Wam się podoba w tym moim grajdołku. Wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny. Rewizyta będzie niebawem, a teraz zabieram się za prasowanie setek kilometrów firan z tysiącem kilometrów falban!!!!
W Bytkowie jestem!!!! :P
Witaj Andrzejku. Wyglądałoby to lepiej, ale..... Pod tą trawą jest... beton!!!!Jakieś 80 cm od zielonego płotu jest ziemia, a dalej beton. Ja już nie miałam siły tego wykopywać, więc kupiłam 1,5 t ziemi i posiałam trawę. Chyba,że poprowadziłabym te betoniki bliżej Wisterii. Wiesz co? Tak zrobię!!! Dziękuję. Tam jest słońce tylko rano do 12, bo ten wysoki płot jest od południa i zasłania.
TOSIA my z Basią umówiłyśmy sie w Chorzowie na rynku i tam przesiądziemy sie do następnego autobusu na Bytków . Pracy przy prasowaniu nie zazdroszczę tych falbanek . Nienawidzę takiej pracy wolę 10 zmian pościeli poprasować niż 1 firankę