Ogródek AGNESS cz. 8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz. 8

Post »

Agness ale masz piękne krokusiki pasiaki:)
Grzegorz B

Post »

Niezmiernie miło mi spacerować po tak pięknym ogrodzie. Zdjęcia fantastyczne :shock: Wspaniale się spogląda na kwiaty widziane twoimi oczami. Połączenie krokusów z żurawką genialne ;:138
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu ja też je bardzo lubię to Pickwick :D

Andrzejku u nas tez lało i to jak :shock: a wiatr jakby chciał głowy pourywać ....okropny :roll:
Okazuje sie , ze miałeś zdublowane podlewanie :roll: moja sąsiadka śmieje sie ze mnie, ze na pewno deszcz spadnie, bo podlewam ogród :lol: Nie raz już się tak zdarzyło :D

Grzesiu, dziękuję ;:196 Strasznie miłe to co piszesz :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko u mnie krokusy prawie przekwitły , wczorajszy wiatr wszystko prawie postrącał , dobrze że w ogrodzie są inne kwiaty .
Ann-ka72
1000p
1000p
Od: 1 paź 2009, o 18:56

Post »

Agness, u Ciebie też tak wieje? U nas jakaś masakra z tym wiatrem....Wyszłam na chwilę na bazarek- mam 50 m i jak wróciłam to szumiało mi w głowie a teraz czuję takie kłucie za uszami :evil: .Nie wiem,czy mnie przewiało czy jak, ale nie mam czasu chorować. :wink:

;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Geniu u mnie krokusiki jeszcze się trzymają, jeszcze niektóre nawet w pąkach....i całe szczęście bo inne roślinki bardzo się ociągają :roll:

Aniu wieje okropnie, aż nie chcę myśleć o wychodzeniu na dwór :roll: U mnie w domu wszyscy chorzy, jedynie M się trzyma, a i moi rodzice i obie córuchy i ja -wszyscy rozłożeni przez choróbsko na łopatki :roll:
Mam nadzieję, że Ty po dzisiejszej wędrówce nie rozchorujesz się ;:196

Jeszcze może jakieś kolorki....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jakież one są cudne... ;:167 Szkoda się z nimi rozstawać ... na cały rok... :(
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, jak zwykle piękne zdjęcia!! Uwielbiam krokusy!!
U mnie też głowę urywa, już drugi dzień... Wczoraj nawet z tego powodu nie wyszłam do ogrodu, bałam się, że jakaś gałąź spadnie mi na głowę :lol:
Miłego dnia ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Marta_S
500p
500p
Od: 3 wrz 2010, o 12:11

Post »

Przepiękne są ;:138 tylko szkoda, że tak krótko możemy się nimi cieszyć. Dobrze, że chociaż na zdjęciach możemy je uwiecznić :wink:
Zapraszam
Ogród Marty_S
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

..no koniec Świata zgubiłam Ciebie ale mam mam... :wit nowy wątek a ja dopiero wpisuję się ;:223
...jak zwykle zdjęcia z wysokiej półki ...śliczne...aparacik nowy dobrze sprawuje się... ;:138
...u Ciebie zapewnie też wiatr porobił szkody... bo my po tej samej drodze jak on hula...
..tylko że ja juz mam dośc liści które on mi przynosi... :twisted:
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie wiem, czy zauważyłaś, że Pickwicki też się różnią od siebie?
Kupowałam je już kilka razy, odmiana ta sama a ilość pasków różna :roll: .
Masz ładną kępkę krokusów Prins Claus,
przez niedopatrzenie zamówiłam tę odmianę u dwóch różnych sprzedawców.
I co? - jedna kępa kwitła bardzo obficie, druga znacznie gorzej,
niestety nie pamiętam, która kępa skąd???????
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
x-d-a

Post »

Agnieszko, śliczne te krokusiki :lol: U mnie już dawno przekwitły i nawet troszkę się cieszę, że się ochłodziło, bo wszystko za szybko mi rozkwitało - w pełni rozkwitu są narcyzy, forsycje, niektóre tulipanki, hiacynty, magnolia gwiaździsta, omieg...Ale ten wiatr, brrr :evil: Aż się nie chce nosa wyściubić na zewnątrz.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniko faktycznie szkoda.....ale na szczęście szybciutko zastępują je inne kolorowe piękności :D

Moniś, u mnie też niestety straszne wiatrzysko :roll: a przed chwilą w TV zapowiadali że noc ma być jeszcze gorsza....aż strach :roll:

Martuś, no faktycznie fotki to cudowna sprawa, najbardziej odczuwam to zimą, kiedy strasznie tęskno do kolorków, a w każdej chwili mogę wrócić do wspomnień na zdjęciach :D

Misiu strasznie sie cieszę, ze już jesteś u mnie ;:196 U mnie na razie jeszcze nic się nie stało przez te wietrzysko...ale aż sie boję nocy , bo w TV zapowiadali okropne wichury :roll:
Współczuję Ci, że do Twojego ogródka spadają wszystkie okoliczne liście i śmieci....masz przez to ogrom pracy :evil:

Eluś, a wiesz, ze ja nie zwróciłam na to uwagi :shock:
Prins Claus są bardzo ładne, więc kupiłam ich sporo i posadziłam w kilku kępkach.....a zresztą, które krokusiki nie sa ładne 8-) 8-) :lol:
Może u Ciebie ta słabsza kępka ładnie namnoży sie do przyszłego roku i też obficie zakwitnie, no chyba, ze cebulki były jakieś,,lewe,, :?

Daluś ja ciągle do Ciebeie zaglądam i podziwiam Twoją wspaniałą pełnię wiosny....u mnie daleko jeszcze do takich widoków, więc cieszę oczy w takich wczesnych ogródkach jak Twój ;:196
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Krokusy cudne :!: A jeszcze dodatkowo ładne otoczenie ich - kamienie, liście żurawek, czy iglaki. Super to wygląda!
U mnie też za oknem wiatr szaleje i zmarzłem tylko zamiast popracować więcej :? Szkoda roślin, bo mocno wytarmoszone. Ze strachem patrzę na korony cesarskie, które wiatr przygina prawie do ziemi.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jacku u mnie i wieje i leje :roll: a ja na dodatek porządnie przeziębiona, jak i wszyscy moi domownicy poza M :roll: Nie wiem nawet, czy z moją młodszą córcią nie wyląduję w szpitalu....ale mam nadzieję, ze jednak uda się podkurować w domu :roll:
Tak, ze na razie jestem uziemiona ogrodowo, a i pogoda nie sprzyja, bo jest naprawdę masakrycznie, brrrrr :roll:
Cieszę się tylko, że udało mi się posadzić wszystkie róże....chociaż miejsca wybierane na łapu capu ;:223
Mam nadzieję, że Twoim koronom nic sie nie stanie, u mnie ślicznie zakwitły 2 kępy tulipanków i niestety 2 kwiatki już całkiem wyłamane a reszta leży :roll: a i krokusy wyglądają strasznie, nie wiem, czy jeszcze coś z nich będzie po tych ulewach i wichurach . Jak dziś widziałam większość leży jak szmatki, nawet te świeżo rozkwitnięte :?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”