Hm ? kupiłam go w promocji w środętrzynastka pisze:Cudny aeschynanthus ile ma lat?

Hm,,, może masz za dużo szczepek i chciała byś sie pozbyć???

Hm ? kupiłam go w promocji w środętrzynastka pisze:Cudny aeschynanthus ile ma lat?
wysłałam ci na pw. zdjęcia a przez pocztę jakoś nie mogę, ja też już jestem padnięta jutro jakoś pogadamy wieczoremzabielka pisze:Kochana, nie mam uprawnień do wysyłania pw jeszcze. podaje Ci mojego maila edi_zabielka@op.pl odezwij się proszę na niego, jak tylko będę miała chwilkę napiszę do Ciebie. od dziś mam malowaniwe w domu i ze zmęczenia nie wiem już co piszę, pozdrawiam serdecznie :*
DziękiAdaK pisze:Witaj Celestynko![]()
Cuda masz na tych parapetach. Twoj grudnik tak jak mój szaleje wiosną. Jak się czują hibiskusy?
Ja też uwielbiam odezwę cię do ciebie na pw. Jak będę miała dwie chwilkiAloesIk pisze:![]()
Fiołkowe przedszkole super,uwielbiam takie widoki
zabielka pisze:Hm ? kupiłam go w promocji w środętrzynastka pisze:Cudny aeschynanthus ile ma lat?![]()
, a o wiek nie pytałam ( przypuszczam, że powyżej 5) dzisiaj go przesadzałam i uskubnęłam kilka szczepek do drugiej malutkiej doniczki .
zabielka pisze:napisałam do Adminów,mam nadzieje że dowiem sie co się stało,,,,
Nie wiem "co przeskrobałam" że jeszcze nie mogę pisać pw
mam nadzieje że niebawem się nade mną zlitują,,,,
A przepraszamzabielka pisze:ojjojjoj,,,
ukorzeniam Ci trzykrotkę o reszcie jakoś na priwie się zgadamy,,, najlepiej jeśli ze Swojego maila do mnie napiszesz, a nie przez tego "formułowego" pozdrawiam serdecznie :*
Begonii mam kilka sadzonek, dzięki serdeczne, zaraz lecę do waszeberka4 pisze:Piękne masz kwiaty! Naprawdę świetna kolekcja! Begonka podbiła me serduszko!Ach ta szara plesń ; /
trzynastka pisze:Zaszalałaś z fotkamiale masz maluszków.
Tak wiem , często do ciebie zaglądałam jeszcze przed założeniem kątaelcia1974 pisze:Bardzo ładnie wybarwiona zroślichaTo jedne z moich ulubionych kwiatów
Pewnie że w grupie raźniejheliofitka pisze:A ja myślałam, że mam fioła na punkcie fiołkacieszę się, że jest nas więcej. W grupie raźniej