. Piękne kwiaty,jeszcze piękniej sfotografowane. Nie u każdego pasja ogrodnicza łączy się z umiejętnością przedstawienia ukochanego ogrodu na fotografii, ale Ty osiągnąłeś w tym mistrzostwo. Szczególnie zachwyciły mnie fotografie makro owadów i innych małych żyjątek. Takie zdjęcia zawsze chciałam robić, ale jak dotąd, jeszcze mi się nie udało. W tym roku muszę się mocno skupić na urządzaniu mojego ogrodu, ale kiedy przyjdzie czas na jego fotografowanie, mam nadzieję, że będę mogła się zgłosić do Ciebie po poradę
. Piękne kwiaty,jeszcze piękniej sfotografowane. Nie u każdego pasja ogrodnicza łączy się z umiejętnością przedstawienia ukochanego ogrodu na fotografii, ale Ty osiągnąłeś w tym mistrzostwo. Szczególnie zachwyciły mnie fotografie makro owadów i innych małych żyjątek. Takie zdjęcia zawsze chciałam robić, ale jak dotąd, jeszcze mi się nie udało. W tym roku muszę się mocno skupić na urządzaniu mojego ogrodu, ale kiedy przyjdzie czas na jego fotografowanie, mam nadzieję, że będę mogła się zgłosić do Ciebie po poradę  .
.Życzę dalszych sukcesów fotograficzno-ogrodniczych w nowym sezonie!

... róża szczepiona na pniu
 ... róża szczepiona na pniu   .
.  ale skoro my sami pomniejszyliśmy ją o 15 worków
 ale skoro my sami pomniejszyliśmy ją o 15 worków