SEZON 2011 ROZPOCZĘTY

Dzisiaj był dzień wypoczynkowy . Nareszcie można było zrobić grila i posiedzieć w ogródku bez pracy . Porobiłam trochę fotek i delektowałam się pięknym słoneczkiem
GABI to jakiś ewenement ,ale trochę podobnych też jeszcze parę widziałam . Ten sobie rósł przy ściezce . Ciekawe ,który Cię zainteresował
WANDZIU uwielbiam sasanki i mam ich dużo w ogrodzie ,ale jak na razie nie widzę białej ani czerwonej . Ona nawet jak przekwitnie wygląda pięknie
JOLA ta moja to
WSPANIAŁA jak napisała Ola ,ale sama roslinka nie jest taka wspaniała jak tak się rozrasta . Nic nie szkodzi jak chcesz to ja bierz
IRENKO chcę w jednym miejscu mieć wiecej odmian ciemierników wtedy pięknie to wygląda . Wtedy również będę mogła je wszystkie okryć i podziwiać ich piękne kwiaty . Szkoda ,że one obracają sie głowami na południe czyli w stronę płotu sąsiada
IWONKO a u mnie dalej cieszą moje oczy . Masz rację ciemierniki to piękne kwiaty mnie też uwiodły . Jak będą siewki to sobie zabierzesz
IGOR wszystko w swoim czasie . Natomiast zauważyłam ,że tulipanów nie będzie za wiele gdyż dużo kęp ma tylko po 1 listku a taka sytuacja nic dobrego nie wróży czyli nie będzie kwiatów tylko liściory

to zagadka ,gdyż sama nie wiem