Najważniejsze, że wszystko pięknie rośnie i się zieleni.

Tego jednego nie rozpoznam, ale ten większy to Aloes, a konkretnie Aloe variegata (Aloes Tygrysi)

Tego jednego nie rozpoznam, ale ten większy to Aloes, a konkretnie Aloe variegata (Aloes Tygrysi)
Pewnie, że kochamzabielka pisze:kochsz Ty kochasz...
a one Ciebie Uwielbiają!!!! gratyluję ręki i seeca dobrego.
![]()
![]()
![]()
Dzięki u ciebie same ślicznościalunia pisze:Piękne nowości masz
dzięki , przy twoich pięknościach moje to pikusieninad pisze:Celasia
Ale pokazałaś dużo pięknych kwiatuszków![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam iżyczę
Hm ? kupiłam go w promocji w środętrzynastka pisze:Cudny aeschynanthus ile ma lat?
Dzięki serdeczne za rozpoznanie piękną paczuszkę dostałaśelcia1974 pisze:Celasiu tyle się u Ciebie dzieje, że nie wiadomo na czym skupic swoją uwagę.![]()
Najważniejsze, że wszystko pięknie rośnie i się zieleni.
no właśnie strach pomyśleć jak już teraz nie mam miejsca ( to co wystawiłam to jakieś 15% tego co posiadam)elila pisze:No Celesia, zaszalałaś z fotkami! Wiele się u ciebie rodzi, strach pomyśleć jak ty to wszystko pomieścisz jak urośnie![]()
Śliczne anturium i aeszynanyus, koniecznie jutro wstaw foty hojowego kwiatuszkaBuziaki!
dzięki serdecznie begonii królewskiej mam kilka sporych sadzonek chętnych zapraszam.Graszka pisze:Kwiatków a kwiatków u ciebie Celesiuco jeden to ładniejszy a begonia o srebrnych listkach podbiła moje