U Tomka cz.2
Re: U Tomka cz.2
Witam wszystkich
zima wreszcie się skończył ,więc trzeba odkurzyć swój wątek,jeszcze czasu nie znalazłem na zrobienie wiosennych fotek,a jest już co fotografować,więc postaram się na dniach coś pstryknąć i wkleić tutaj ,jak to miałem w zwyczaju.
Danuta,dziękuję za odwiedziny,widzisz, jakoś przez zimę mało tutaj zaglądałem ,ale może to jakoś nadrobię
pozdrawiam wiosennie
zima wreszcie się skończył ,więc trzeba odkurzyć swój wątek,jeszcze czasu nie znalazłem na zrobienie wiosennych fotek,a jest już co fotografować,więc postaram się na dniach coś pstryknąć i wkleić tutaj ,jak to miałem w zwyczaju.
Danuta,dziękuję za odwiedziny,widzisz, jakoś przez zimę mało tutaj zaglądałem ,ale może to jakoś nadrobię
pozdrawiam wiosennie
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Tomku, fajnie, że jesteś
Jestem głodna widoków z twego ogrodu 

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Niezła ta cytrynka
Ale mnie urzekły gardenie... Musisz mieć dobrą ręke, bo to dość kapryśne kwiaty (ponoć) 

Witajcie dziewczyny,pomalutku będziemy się rozkręcać,jak na razie pogoda nie służy ,czasu brak i z aparatem może wpadnę do ogrodu w niedzielę (chyba że w następnną
).
Co do Gardenii ,to chyba służy im ziemia do azalii ,podlewanie i spryskiwanie tylko deszczówką i to się sprawdza już drugi rok, ładnie rosną i w tej chwili są obsypane pąkami

Co do Gardenii ,to chyba służy im ziemia do azalii ,podlewanie i spryskiwanie tylko deszczówką i to się sprawdza już drugi rok, ładnie rosną i w tej chwili są obsypane pąkami
Jak wiosennie!
Z podziwem patrzę na rh, który u mnie zbrzydł niesamowicie 

- Marta_S
- 500p
- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam
u Ciebie też wiosennie
krzewy świetnie przezimowały w Twoim ogrodzie, wyglądają znakomicie
a co to za roślinka doniczkowa na drugim zdjęciu, która ma piękne białe i żółte kwiaty?

Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
Marta,chyba chodzi o Gardenie,drugie zdjęcie na samej górze?
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wow, ale piękne pierisy i rododendron, no i skimia jak marzenie. Wszystko będzie kwitło - jak ty to robisz 

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
witaj Iwa,nie wiem jak to robię,chyba tak samo jak każdy z nas,ogrodomaniaków,chucham ,dmucham,rozmawiam
,i jakoś to jest,"odpukać "bez większych problemów.

- Marta_S
- 500p
- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
Tomku, Twoje pierisy po zimie wyglądają rewelacyjnie i do tego obficie kwitną. A swoją drogą sąsiedzi mają niezły ubaw jak oglądają nas biegających z aparatem po ogrodzie.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze