A nowości też piękne dosyć spore dostałaś , niech zdrowo rosną

dla Was
 dla Was  za miłe słowa
 za miłe słowa  czekam tylko jak zaczną wychodzić z budy i rozrabiać na podwórzu.. (oby nie bo o kwiatki już się boję)
 czekam tylko jak zaczną wychodzić z budy i rozrabiać na podwórzu.. (oby nie bo o kwiatki już się boję) tylko niech troszkę jeszcze podrosną i się 'usamodzielnią' ;)
 tylko niech troszkę jeszcze podrosną i się 'usamodzielnią' ;) 

.
. 

tylko wszystkie białe a miały być różne (fioletowe, różowe i niebieskie też)
 tylko wszystkie białe a miały być różne (fioletowe, różowe i niebieskie też)

aż mi się w serduchu coś zatrzęsło
 aż mi się w serduchu coś zatrzęsło  a te kwiatuszki z tego co wiem z reguły bywają białe
 a te kwiatuszki z tego co wiem z reguły bywają białe 

jest w pracy ;) ja to jestem tak na 95% przekonana, ale mój
  jest w pracy ;) ja to jestem tak na 95% przekonana, ale mój   chyba tylko na 50% także nic na siłę ;/
  chyba tylko na 50% także nic na siłę ;/
 po pieskach jest już tylko wspomnienie, odnalazły swoje nowe domy i mają nowych właścicieli
 po pieskach jest już tylko wspomnienie, odnalazły swoje nowe domy i mają nowych właścicieli 
 mało ogonek się nie urwie od merdania, skacze biega.. no i jak Pan wróci przecież musi przy jego nodze leżeć ;) nie ważne, że ja miche jej daję, Pan to Pan ;) hihi
 mało ogonek się nie urwie od merdania, skacze biega.. no i jak Pan wróci przecież musi przy jego nodze leżeć ;) nie ważne, że ja miche jej daję, Pan to Pan ;) hihi

Najmocniej w serce zapadły mi trzykrotki, a szczególnie ich kuzynka
  Najmocniej w serce zapadły mi trzykrotki, a szczególnie ich kuzynka

fajnie że pieseczki mają już domki
 fajnie że pieseczki mają już domki  cudne roślinki szkoda że hojce coś nie pasi
 cudne roślinki szkoda że hojce coś nie pasi  ale może jej minie i dalej będzie fajnie rosła
 ale może jej minie i dalej będzie fajnie rosła  Smużyna wspaniała
 Smużyna wspaniała