Zieloni mieszkańcy - Beata T
Zamioculkas rozwija się w te paskudne kwiaty ja bym wolała żeby mi listki wypuszczał , tylko dla was je trzymam i jak na złość wszystkie pędy to będą kwiaty na to się zapowiada i jest tego aż ...4 sztuki , ale trzeba troszeczkę poczekać bo na razie się prężą w górę ...chyba chce mi wynagrodzić brak nowych listków
Ewelinko bluszczyk ma się już dobrze no szkoda że to paskudztwo potrafi tak zaatakować i siać takie spustoszenia
Ja swojego zasiliłam tanim sztucznym nawozem i to mu się nie spodobało i od razu zareagował żółceniem liści tak samo beniaminek ale już jest dobrze mam taką nadzieje :P

Ewelinko bluszczyk ma się już dobrze no szkoda że to paskudztwo potrafi tak zaatakować i siać takie spustoszenia
Ja swojego zasiliłam tanim sztucznym nawozem i to mu się nie spodobało i od razu zareagował żółceniem liści tak samo beniaminek ale już jest dobrze mam taką nadzieje :P
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko, czemu wolisz listki, przecież kwiaty w warunkach domowych to rzadkość! Ciesz się i pokazuj szybciutko.
Zamówiłam już sobie prezent imieninowy, właśnie Zamka, szkoda, że do marca tak daleko, już się nie mogę doczekać jakiego mi kupią!
Zamówiłam już sobie prezent imieninowy, właśnie Zamka, szkoda, że do marca tak daleko, już się nie mogę doczekać jakiego mi kupią!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.