JOLU masz rację żółtki są piękne i rozświetlają ogród a Virgo piękna samam w sobie
MAJKA moze jej nie ścinaj nie wiadomo może kwitnie na ubiegłorocznych badylkach ,bo to nie mozliwe żeby miała tylko 1 kwiatek a po bokach takie grubaśne pędy i nic na nich nie ma . Ona jest piękna Baska bierz ją do siebie pod opiekę jak ma wylądować na kompostowniku
ANIU mam nadzieję ,że będziesz z niej zadowolona . Jak w poniedziałek pojadę na zabiegi to mogę zajrzeć do tego Caerfura i jak będzie Kristal to Ci ją wezmę jak chcesz to moja propozycja
NELU ,żeby tak mozna było to bym cały czas żółtki pokazywała Mam nadzieję że jej sie spodoba ta Virgo . Ciekawe teraz ją przesadziłam w bardziej cieniste miejsce . Zobaczymy jak będzie sie tam sprawowac
BASIA może jednak będziesz mieć Majkowego żółtka

a na dodatek patyczki mojego żółtka i będzie jajecznica

Ewidencjonowana czy nie mnie sie podoba i niech sie zwie jak chce . Kto ma Lucie musiałabym się zapytać jaki ma zapach może to naprawdę ona a nie Fresja
TOSIA niestety również leci to białe cały czas ,ale tylko na trawie sie utrzymuje . To tylko więcej wody a roślinkom ona potrzebna
GRAŻYNKO no to właśnie raz na żółto ,jako przeciwwaga tego białego
MONIŚ u mnie przeważnie królują róże tak jak u Ciebie Rh i Azalie

taki obywatel dziś zakwitnął w domu